ETİMESGUT´A DEV BİR ORMAN KAZANDIRACAĞIZ

ETİMESGUT´A DEV BİR ORMAN KAZANDIRACAĞIZ

Millet İttifakı´nın Etimesgut Adayı Celal Çelik´in seçim çalışmalarındaki durağı bu kez Eryaman oldu. Göksu Parkı´nda gençlerle voleybol oynayan Çelik, doğa dostu olmanın yerel yönetim anlayışının temelini oluşturduğunu belirterek “Etimesgut´ta yeşil alan

CHP ve İYİ Parti´nin Etimesgut Adayı Celal Çelik Eryaman´da seçmenlerle buluştu. 1910 Ankaragücü durağından Eryaman Metrosu´na binen Çelik, yol boyunca yolcularla sohbet etti ve yolcuların Etimesgut için önerilerini dinledi.  Çelik, ardından hafta sonunu Göksu Park´ında geçiren vatandaşlara Etimesgut için projelerini anlattı. Etimesgut´ta yeşil alanların azlığından yakınan vatandaşlara Çelik, “Etimesgut´un yaşam kalitesini arttırmanın, doğa dostu bir ilçeyi var etmenin yolu geniş yeşil alanlar ve spor sahaları oluşturmaktan geçiyor, bizim bunların hepsi için tek tek projelerimiz hazır” yanıtını verdi.
 
“Sağlığa pedal çevireceğiz”
 
Gezisi sırasında bisiklet sürmek için yeterli alan bulamadığını söyleyen bir vatandaşla konuşan Çelik, “Sağlığa Pedal Çevir” projesiyle bu sıkıntıyı çözeceklerinin sözünü verdi. Etimesgut´un Ankara´nın merkezdeki diğer ilçelerine göre düz bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Çelik, “Bizim hedefimiz modern çağın ulaşım aracı bisikleti, özel ve güvenli bisiklet yollarıyla birlikte Etimesgut´a kazandırmak. Bu yüzden hava kirliliğini engellemek, yakıt tasarrufu sağlamak, sağlıklı bir yaşam için ve aynı zamanda spor aktivitesi yapmak amacıyla Etimesgut´a bisiklet istasyonları kuracağız. Hep birlikte sağlığa pedal çevireceğiz” dedi.
 
“Etimesgut´u ekolojik dengeye uygun yöneteceğiz”
 
Göksu Parkı´nda gençlerle voleybol oynayan Çelik, “Etimesgut´ta yeşil alanların sayısını arttırmak benim için çok önemli. Bu amaçla Tema Vakfı´nın Doğa Dostu Belediye Başkan Adayı Taahhütnamesi´ni imzaladım. Etimesgut´u doğa haklarını gözeterek ekolojik dengeye uygun yöneteceğime burada bir kez de sizlerin önünde söz veriyorum. Bu amaçla ilk etapta Atatürk´ten aldığımız ilhamla Etimesgut´a ‘Atatürk Orman Parkı´ adında dev bir orman kazandıracağız. 300.000 metre kare büyüklüğündeki bu park alanını ücretsiz servislerle Etimesgut´un tamamına hizmet verecek şekilde, mesire alanlarına, sosyal ve sportif alanlara dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı