Etimesgutlu Yozgatlılar, Arabaşı Şöleni´nde Buluştular

Etimesgutlu Yozgatlılar, Arabaşı Şöleni´nde Buluştular

Etimesgut Belediyesi´nin katkılarıyla Etimesgutlu Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Arabaşı Şöleni´ düzenlendi.

Grand Park Düğün Salonu´nda düzenlenen programa Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy ve yönetimi ile Belediye Meclis Üyeler,Yozgatlı bürokratlar, iş adamları, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Yozgatlı katıldı..

Etimesgut Yozgatlılar Derneği Başkanı Ebuzer Gıffari Bakır, gecede emeği geçen herkese teşekkür ederken, Türkiyelilik vurgusu yaparak konukları selamladı.

 Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda eski Yozgatlılar Dernek Başkanı olan Halil Şahingöz´ün, Aynı Gün annesi vefat etmesine rağmen düzenlenen arabaşı programında Yozgatlılar türküler ve oyun havalarıyla eğlence yaparken bazı Yozgatlı bürokrat ve hemşerileri yas evinde kına olmaz eleştirilerini getirirken çok sayıda misafirin salonu terk ettiği de gözlemlendi.

Demirel´den Birlik Vurgusu

Selamlama konuşması yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Ecdadımızın gösterdiği birlik ve beraberlik ruhuna bugün de ihtiyacımız var. Bir olalım, beraber olalım. Bu ayyıldızlı şanlı bayrağımızın altında, bu cennet vatanımızın güzelliklerini hep birlikte yaşayalım” dedi.

  Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel ise yaptığı konuşmasında Etimesgut´un 550 bine yaklaşan nüfusuyla büyük bir şehir haline geldiğini vurgularken “Göreve yeni başladığım Etimesgut´ta birlik ve beraberliğin ne denli güçlü olduğunu görüyorum. Burada yaşayan vatandaşlarımız nereden gelirlerse gelsinler Etimesgutluluk bilincini taşıyorlar. Yozgatlıların da derneklerinin başına Etimesgutlu kelimesi koymaları bunun bir göstergesi” dedi.



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı