Etimesgut`ta Ali Başkaraağaç Rüzgarı Esti

Etimesgut`ta Ali Başkaraağaç Rüzgarı Esti

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı ve Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkarağaç, Etimesgut?ta devam eden Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali?ni ziyaret etti.

 Festival Alanı`nda tüm hemşehri derneklerinin standlarını tek tek dolaşan Ali Başkaraağaç`a, CHP Etimesgut ilçe Başkanı Faruk Özdemir ve CHP Etimesgut Belediye Başkan A. Adayı Memet Yula ile ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Ayaş İlçe Başkanı Hamdi Karakayalı  eşlik ettiler. Başkaraağaç`a, Etimesgutlular büyük sevgi gösterisinde bulunurken “Ali Başkaraağaç`ı hepimiz çok seviyor ve destekliyoruz. Kendisine Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında başarılar diliyoruz.” dediler.

 Ali Başkaraağaç, festival alanında bulunan hemşehri derneklerini de tek tek gezerken vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve sorunlarını dinledi. Ziyaretiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Ali Başkaraağaç, “İşte Ankaramızın gerçek yüzü, gerçek insanları burada. Çorumlusundan Yozgatlısına, Sivaslı, Kırıkkaleli, Ankaralı, Samsunlu, Trabzonlu, Kırımlı, Gaziantepli, Çankırılısı hepsi bir arada. Anadolu mozaiğini, Anadolu insanını burada görüyoruz ve biz insanlarımızı kucaklamak için burada bulunuyoruz. Hedefimiz daha iyi ve yaşanabilir bir başkent oluşturmaktır. " dedi.

ANKARA`DA 20 YILDIR YAŞANAN KAVGALARA "DUR" DİYECEĞİZ. 

Başkaraağaç sözlerine şöyle devam etti; "Kavgalardan uzak,halkıyla barışık bir Belediye hizmeti vereceğiz. Halk belediyeciliğiyle sosyal demokrat belediye anlayışını bütünleştirerek  "ben yaptım oldu değil, biz yaptık oldu" diyeceğiz. 20 yıldır Ankara`da özlenen tablo bu.  Ankaralı bu yaşanan olayları ve sıkıntıları hak etmiyor. Artık buna dur demenin zamanı geldi . Yeni bir anlayış, yeni bir yönetimle bunu başaracağız. Biz hep halkın içindeyiz ve halkımızın içinde kalacağız.  Projelerimizde halkın sesi olacak. Bu konuda tüm Ankara halkına söz verdim .Bu yolda tüm Ankara Sevdalılarının birlik,bütünlük  içinde olması gerektiğine inanıyorum.Sağcısı solcusu farketmeden tüm Ankaralıların oylarına talibiz. " dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı