Etimesgut´ta Ebubekir Kipel Dönemi

Etimesgut´ta Ebubekir Kipel Dönemi

AK Parti Etimesgut İlçe 6. Olağan Kongresi Mavi Düğün Salonu´nda gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye Ebubekir Kipel, damgasını vurdu.

Kongre açılış konuşmasını yapan  Kipel ´Halka hizmet Hakka hizmettir´ şiarını düstur edindiklerini belirterek AK Partinin 15 yıldır iktidarda olmasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın  ´Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik´ düsturunun etkili olduğunu söyleyen  Kipel, "AK Parti Etimesgut ilçe başkanlığı görevi tebliğ edildiği andan itibaren vatandaşlarımızla, partililerimizle sahada sürekli bir araya geldik" ifadesini kullandı.

Kipel, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar yapılan anketleri ve saha araştırmalarını arkadaşlarımla beraber inceledik. Etimesgut ilçe yönetimimizde görev almak isteyen 600 arkadaşımız oldu. Başvurular genel merkezimizin kararı doğrultusunda Etimesgut ilçe yönetimi için ne yapabilecekleri ne sunabilecekleri çerçevesinde hep beraber tartışıldı."

Etimesgut ilçesini AK belediyecilikle buluşturacağız

Yaptıkları saha çalışmaları ve görüşmeler sonucunda Etimesgut ilçesinde halkın en önemli sorunun ulaşım sorunu olduğunu belirten Kipel  "Etimesgut ilçesi bugün 546 bin nüfuslu bir ilçe olmasına rağmen hizmet değil muhalefet yapmak anlayışında olan belediye yüzünden sorunlarını bir türlü çözememektedir. Niyetimiz Etimesgut´umuzu AK belediyecilikle buluşturarak reisimizin belirlediği 2071 hedefine entegre, şanına yakışır bir belediye haline getirmektir" dedi.

Hazırladıkları projeleri hızla hayata geçireceklerine dikkat çekerek büyükşehir belediye başkanımız ve ilgili bakanlıklarımızla el ele verip en kısa zamanda ortak projelerimizi görüşeceğiz, hayata geçirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kongrede söz alan Bakan Sarıeroğlu sözlerine, "Milliyetçi Hareket Partisi açısından ve ülkemiz açısından çok kıymetli siyasetçi Alparslan Türkeş´in bugün doğum günü, bu vesileyle kendilerini rahmetle yad ediyorum" diyerek başladı.

"Kahraman Etimesgutlular"

15 Temmuz hain darbe girişimine değinen ve Etimesgut halkının o gün neler yaptığını anlatan Sarıeroğlu, "15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde daha ilk duyulduğu andan itibaren zırhlı birliklerin önüne giderek oradan tankların çıkmasını engelleyen kahraman Etimesgutlularımıza hizmet etmek için inşallah var gücümüzle çalışacağız. 15 Temmuz´un izlerini silmek için uğraşırken diğer taraftan 4 tane terör örgütüyle mücadele gerçekleştiren bir ülkeyiz. İnanın bizim yerimizde başka ülke olsaydı ne yatırım yapabilirdi nede üretim yapabilirdi. Öylesine güçlü bir ülkeyiz ki her şeye rağmen güçlü adımlar atarak vatandaşlarımızın bunlardan etkilenmesinin önüne geçebiliyoruz" ifadelerini kullandı.



Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli