Etimesgut`ta Gezer`den Seçim Öncesi Son Çıkış

Etimesgut`ta Gezer`den Seçim Öncesi Son Çıkış

Ak Parti Etimesgut Adayı Rıza Gezer seçime sayılı günler kala Gezer Etimesgutluların ihtiyaç analizlerini yaptıklarını belirterek 31 Mart`ta Etimesgutta yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.

 Etimesgutda diğer adayların oy alabilmek için dürüst söylemlerden kaçındığını ifade eden Gezer CHP Etimesgut belediye başkan adayı Mehmet Yula tarafından dağıtılan el ilanlarının bunun en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.

“Önceliğimiz İstasyon Caddesi”

Etimesgut Ak Parti Belediye başkan adayı Rıza Gezer “Biz projelerimizi belirlerken Etimesgut halkının ihtiyaçlarını ön planda tutarak çalıştık ve buna göre oluşturduk, kısmet olursa projelerimizi uygulama noktasında halkımızın acil çözüm bekleyen sorunlarına çözüm olacak projeleri uygulayarak başlayacağız.

31 Mart Sabahı Etimesgut ta farklı bir dönem başlayacak

Seçim kampanyamıza başlamadan önce gerekli kamuoyu araştırmalarını dalında uzman kurumlarla yaptık diyen Gezer ; "  Bölge bölge halkımızın ihtiyaçlarını ve isteklerini analiz ettik. Bu ihtiyaçlara yönelik projelerimizi de halkımızla paylaşıyoruz. Etimesgut halkının30 Mart’ta bize ve Ak Partimize sahip çıkacağından ve kendilerine hizmet etmemizin önünü açacağından şüphemiz yoktur. Biz de halkımıza layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

Projelerimizi küçüklüğüne büyüklüğüne göre değil ihtiyaca göre uygulamaya başlayacağız

 Etimesgut için hazırladığımız projelerimizi geçtiğimiz günlerde Etimesgut kamuoyu ile paylaştık diyen Gezer ; " Bu projeleri belirlerken de Etimesgut ve Etimesgut halkının ihtiyaçlarını ön planda tuttuk. Bu nedenle bu büyük, şu küçük proje diye nitelendirmiyorum. Bazen küçük gibi görünen bir proje ihtiyaç noktasında çok büyüktür. Etimesgut halkının neye ihtiyacı varsa biz o hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

"28 Mayıs`ta İhale Yapılacak"

Etimesgut halkına Etimesgut devlet hastanesinin ihale tarihinin belli olduğunu söyleyen Gezer , “ hastanenin yapım ihalesinin 28 Mayıs tarihinde yapılacağını ve ihale aşamasının ardından çok kısa bir süre sonrada hastane inşaatının başlayacağını söyledi.

Etimesgut’ta yapılacak hastane ile ilgili olarak teknik bilgilerde veren Gezer “ hastane toplam 37.168 metre kare bir alanda yapılacak 14 kat ve 3 bloktan oluşacak.  Etimesgut devlet hastanesi Ankara’nın sayılı büyük hastanelerinden biri olacak diyen Gezer hastanenin 200 yatak kapasiteli olacağını söyledi.

 Gezer, Etimesgut Devlet hastanesinin Eryaman’a da bir ek hizmet binasının yapılmasının planlandığını belirterek “ kısmet olurda 31 Mart sabahı biz göreve gelirsek yerel yönetim olarak bu sürecin hızlanabilmesi için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

07.05.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:28
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli