ETİMESGUT’TA KAN DEĞİŞİMİ

ETİMESGUT’TA  KAN DEĞİŞİMİ

İyi parti Ankara il kurucu yönetim kurulu üyesi ve Etimesgut ilçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Hamzacebi birlikteliğimizi güçlendirip çalışmalarımızı sürdürürsek partimiz ilk seçimlerde %30 oyla iktidar olacağını dedi.

İyi Parti Etimesgut İlçe Başkanlığına atanan Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi Birlik Beraberlik ve Dayanışma programının ardından İlçe Teşkilatı'nda devir teslim töreni yapıldı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın da katıldığı törende Etimesgut İlçe Başkanlığına atanan Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi görevi Erman Serin'den devraldı. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği törene İYİ Parti Ankara Milletvekilleri Durmuş Yılmaz, Halil İbrahim Oral ve Ayhan Altıntaş, GİK Üyeleri Dr. Mesut Özarslan ve Bülent Gürsoy, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, il ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan İlçe Başkanı  Fatih Sultan Mehmet Hamzacebi ; yerel seçimlerde dağınık olmalarından dolayı belediye başkanlığını kaybettiklerini, birliktelik olsa idi belediyeyi yüzde yüz kazanmış olacaktık. Farklı biryerlerde olmamızdan dolayı güç birliği oluşturamadık güç birliği olmayan yerde başarı olması mümkün değildir belediyeyi alamadığımızdan dolayı iş aş bekleyen arkadaşlarımıza yardımcı olamadığımız gibi birçok hatalar yaptık birlik ve beraberliğimizi sağladığımız zaman  Etimesgut belediyesini en az elli bin farkla alacağımıza söz veriyorum. Yıllardır Etimesgut diktatörlükle yönetiliyor bu diktatörlüğü yıkıp şeffaf demokratik, halkın katılımcı yönetimi  ele alıp hizmet sunacağız.ayrışmanın kimseye faydası olmadığını bir arada olursak yakın zamanda olabilecek genel seçimlerinde genel başkanımızı cumhur başkanı yapma iradesini ortaya koy6abiliriz bundan böyle ilçe başkanlığımız herkese açık hiç kimse birini ötekileştirme ayrımcılık uygulama  yapmasına musama göstermeyeceğiz herkes ilçemizde çalışmalarını yapacak.partili her arkadaşımız birbirlerine karşı nezaket dilini konuşacak saygılı sevgili davranmak zorundadırlar. Biz birbirimizi kırmak değil birlikteliğimizi sağlamamız lazım.. Seçimler yerelde kazanılır eğer Türkiye genelinde birlikteliğimizi sağlarsak ilk seçimlerde en az%30 oy alacaklarını Türkiye genelinde seçmenin %75 nin muhafazakar demokrat seçmenden olduğunu ak partinin yıkılmasıyla iktidar olacaklarını söyledi.

"TÜRK SİYASETİNE YÖN VERİYORUZ"

Törende konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın "İYİ Parti bir emeğin ve gayretin ürünüdür. Bugün geldiği noktayla Türk siyasi hayatına yön veren bir siyasi harekettir. 2 Ayda teşkilatları kurduk. Cumhuriyet Tarihinin en büyük kongresini Ankara'da yaptık. 100 bini aşkın insanı burada topladık. Bu eser hepimize ait. Türkiye'yi yönetme iradesini elinde tutan insanların toplandığını gösterdiklerini söyledi.

"AK PARTİ-MHP TOPLAMI %40'IN ALTINDA, ARAYIŞ İÇERİSİNDE OLANLAR İYİ PARTİ'YE YÖNELİYOR"

Aydın"İktidara kitlenmiş tek siyasi parti biziz. Ortam çok müsait, çok sayıda yaptırdığımız araştırmalarda taban yükseliş tirendine girdi. Partinin tabanı kemik gibi oldu. Mücadele kültüründen gelen insanların parti tabanının da böyle bir refleks vermesini doğal olarak bakıyorum. Bütün anketlerde aynı sonuçlar çıkıyor. AK Parti'de müthiş bir erime var. AK Parti, MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi. Müthiş bir çözülme var. Yeni kurulacak olan partinin oy oranı o kadar ahım şahım değil. Hiç önemli değil bir, iki puan bile olsa bütün siyasi dengeleri değiştirebilecek bir tablo ortaya çıkıyor. Yönünü başka arayışlarda olan kitlenin gözü İYİ Parti'de. Üye kampanyasını bunun için önemsiyoruz."dedi.



Anahtar Kelimeler: ETİMESGUT’ DEĞİŞİMİ

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli