ETİMESGUT´U CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

ETİMESGUT´U CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Millet İttifakı´nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik ve Millet İttifakı´nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Etimesgutlularla buluştu. Çelik, Ankara´nın ve Etimesgut´un tüm sokaklarında değişimin iradesini gördüğünü belirter

Millet İttifakı´nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik ve Millet İttifakı´nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş “Büyük Eryaman Mitingi”nde Etimesgutlularla bir araya geldi. Eryaman 3. Etap Pazar Yeri´nde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Çelik, Ankara´nın çoktan kararını verdiğini ve Mansur Yavaş dediğini ifade etti.

“Etimesgut aydınlık günlere merhaba diyecek”

Mansur Yavaş´ın ortaya koymuş olduğu değerleri hep birlikte savunacaklarını söyleyen Çelik, “Etimesgut´un Ankara´nın gelişen bölgesi olduğunun ayrımındayım. Etimesgut gelişiyor ancak bu gelişme sizlerin cebine yansımıyor. Etimesgut´un şu ana kadar geri kaldığını ve yeterli hizmeti almadığını biliyorum. Etimesgut hizmet almayı hak ediyor. Bu yüzden Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Etimesgut´u modern bir şehir yapmak için çıktığımız yolda sizlerden destek istiyorum. Derdi millet, bayrak, Atatürk ve halkçılık olan sizler, bize destek olursanız Etimesgut aydınlık günlere merhaba diyecek” dedi.

“Ötekileştirenlere dur diyeceğiz”

Eryamanlıların sosyal demokrasiyi, halkçılığı, eşitliği ve Atatürkçülüğü çok iyi bildiklerini ifade eden Çelik, “Bu değerlere sahip olduğunuz için Eryaman AKP Belediyeciliğine teslim olmasın, kimliğini korusun diye mevcut Belediye Başkanımıza oy verdiniz. Sizin oylarınızla seçim kazananlar, şimdi bu ekonomik krizin, demokrasi krizinin sorumlusu olan, kendisine oy vermeyen vatan evlatlarına, milyonlara terörist diyen iktidarın adayı. Siz şimdi onlara mecbur değilsiniz. Biz sizlerle birlikte; herkesi ötekileştiren, herkesi vatan haini olarak gören ve olmadık beka sorunu çıkaranlara dur demek için birlikte yol alacağız” diye konuştu.

“17 yıldır Ankara´nın hiçbir sorunu çözülmedi”

Millet İttifakı´nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ise 17 yıldır Ankara´nın hiçbir sorununun çözülmediğinin altını çizerek, "17 yıldır arkanızda kim var, CHP mi vardı? 17 yıldır metroyu yapamamışlarsa kesin CHP´nin suçudur değil mi? "Ankara´yı CHP alırsa işçileri işten çıkarırlar" diyorlar. Yenimahalle kaç işçiyi işten çıkartmış? Emeği ile çalışan herkes başımın üzerindedir ” dedi. Rakibi Mehmet Özhaseki´yi mal varlığını açıklamaya davet eden Yavaş, "Buradan Özhaseki´ye sesleniyorum, cesaretin varsa mal beyanını açıkla. Ben açıkladım. Kendisi 1994´den beri kamu görevi yapıyor. O da benim gibi maaşlı insandı. Açıklasın da bütün Ankara görelim" diye konuştu.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli