etiSEM KAYITLARI BAŞLIYOR

etiSEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) 2016-2017 yılı güz dönemi kayıtları 22 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Kurslardan 17 yaş üzeri tüm Etimesgutlular ücretsiz yararlanabilecek. Kayıtlar www.etisem.etimesgut.bel.tr adresi üzer

KURSLAR GÜNCELLENDİ

Bu yıl 20 alanda 166 MEB onaylı modüler programdan oluşacak kursların içerikleri günün şartlarına göre Başkent Üniversitesi Rektörlüğü ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzmanlarınca güncelleştirildi. Kurslar, etiSEM Merkez Binası, Kent Konseyi, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi, Atakent Sosyal Tesisleri, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi, Satuk Buğrahan Eğitim Merkezi, Turkuaz Spor ve Eğitim Merkezi, etiSEM Atayurt birimlerinde düzenlenecek.

HERKESE GÖRE KURS VAR
Geçen yıl 5 bin kişiye mesleki gelişim ve beceri edinme imkanı sağlayan kurslar, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da binlerce Etimesgutlu´ya meslek edinme ve kişisel gelişim imkanı sunacak. Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları ve Teknolojisi, Grafik ve Fotoğrafçılık, Güzellik ve Saç Bakımı, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Hobi ve Destek Eğitimleri, Muhasebe ve Finansman, Yabancı Diller, Müzik ve Gösteri Sanatları, Seramik ve Cam Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi ana dallarında kuaförlük, aşçılık, takı tasarım, giyim üretimi ve onlarca meslek ve sanat kurslarından Etimesgutlular ücretsiz yararlanabilecekler.

5 YILDIR DEVAM EDİYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, etiSEM kurslarının alanlarında uzman eğitmenlerce ücretsiz olarak verildiğini belirterek, kursları tamamlayanların MEB onaylı sertika almaya hak kazandığını söyledi. Demirel, “2012 yılında başlattığımız sürekli eğitim ve uygulama porjemizi 5 yıldır sağlıklı bir şekilde yürütüyoruz. Her yıl 5 binden fazla insanımıza mesleki gelişim ve beceri edinme imkanı sağlıyoruz. 10 ayrı etiSEM birimimizdeki atölyeler ve dersliklerde, alanlarında uzman eğitmenler tarafından kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da kurs kayıtlarımızı başlattık. Kendini geliştirmek, yeni meslek edinmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımızdan ücretsiz yararlanlamaya davet ediyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler: etiSEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli