Eyüp Yılmaz, ilçe başkanlığına yine aday

Eyüp Yılmaz, ilçe başkanlığına yine aday

MHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı´na yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Eyüp Yılmaz “Bilge Liderimiz, Türkmenbeyimiz sayın Devlet Bahçeli´nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir” dedi.

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, 20 Ağustos´ta yapılacak kongrede ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. İlçe binasında bir basın açıklaması yapan Yılmaz, milliyetçilik davasının sancağı olan Milliyetçi Hareket Partisi´nin, her daim hizmete hazır neferleri olduklarını söyledi.

Yenimahalle İlçe Başkanlığı´na yeniden aday olduğunu kenndisini izlemeye gelen kalabalık bir partili grubun alkışları arasında açıklayan Başkan Eyüp Yılmaz “Bilge Liderimiz, Türkmenbeyimiz sayın Devlet Bahçeli´nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir” dedi

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, basın açıklamasında şunları söyledi:

“Kıymetli dava arkadaşlarım; Yüce Allah´a hamd-ü senalar olsun ki, bize bu kutlu davada, bu mübarek sancağı taşımayı nasip etmiştir.

Bu çatı altında toplandığımız ilk günden bu yana, makam farkı gözetmeksizin teşkilatımızın varlığı, birliği ve dirliğini ayakta tutabilmek adına hepimiz gecemizi gündüzümüze kattık dedi.

“BÜYÜĞÜMÜZÜ SAYDIK KÜÇÜĞÜMÜZÜ SEVDİK”

Haramdan kaçıp, helale sığındık, büyüğümüzü sayıp küçüğümüzü sevdik, Ülküdaşlarımızın her hakkını koruduk, savunduk, ardında durduk. Birimizin ayağına taş değse diğerimizin canı yandı.

Bu vatanın ha ekmeğini yemişim, ha kurşununu diyerek vazifeyi üstlenmede en önde görev almak için birbirimizle yarıştık. Her daim Allah´tan korkup, kuldan utanarak yaşadık; bunun için çaba sarf ettik.

Şundan eminim ki; hepimiz vatan aşkını beşeri aşkların üzerinde tuttuk, en çok ona sevdalanıp, en çok ona yandık. Bu uğurda her türlü kişisel zevkten vazgeçip feragat ettik.

Allah ömür verdikçe bu dava uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya, aynı gayretle çalışmaya hazırız. Bizler herhangi bir beklenti karşılığı olmadan bu vatana sevdalı koca gönülleriz. Bu vesile ile ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben´ diyen, ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan, adı gibi başlı başına Devlet olan, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz sayın Devlet Bahçeli´nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir dedi.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli