Fazıl Sevgisi YİNE salonlara sığmadı

Fazıl Sevgisi YİNE salonlara sığmadı

MHP Kazan Belediye Başkan adayı Fazıl Köremezli 4800 kişinin hazır bulunduğu Fidantek Düğün Salonunda çeşitli,partilerden istifa edenlere rozet takma programı düzenledi. Fazıl Köremezli?nin Ramazan ayında düzenlediği iftar programındaki katılımın roze

 550 kişilik transfer

Ak Parti’den,BBP’den ve DP’den istifa edip MHP’ye geçen 550 kişiyi temsilen sembolik olarak 50 kişiye MHP rozeti takıldı. DP’den 5 yıldır Kazan belediye Meclis üyeliği yapan Aytekin Doğan’a rozetini MHP il Başkanı Fatih Çetinkaya takarken BBP eski İlçe Başkanı Ali Arı ve yine BBP son Kazan ilçe  Başkanı Abdullah Özdemir’e  MHP Ankara Başkan adayı Mevlüt Karakaya taktı.

Ak Parti il Delegesi Duran Okumuş’a  MHP  Kazan Başkan adayıFazıl Köremezli takarken Türkiye Değişim Hareketinden Ak Partiye giden ve bir süre önce Ak Parti’den ayrılan 375 kişi adına Ali Fuat Güney , Okan Yiğit Gökhan Metin,Hakkı Demir ,Serhat Dağ,Bedirhan Erbay,Ümit Yıldırım,Yılmaz Akbay,Fahir Sancak, Hakan Kocaoğlu Yasin Birseloğlu, Ömer Büyükbal ve Feridun Yiğiter’e  rozetleri takıldı.

Çok sayıda kadına rozet takıldı

Ayrıca Ak Parti Kazan  eski kadın Kolları Başkanı Nida Özçubuk,Ak Parti eski kadın Kolları Başkan yardımcısı Sabire Karahan,Ak Parti eski kadın Kolları üyelerinden Esma Karahan,Feride Aslan ve Saadet Partisi Kadın Kollarından Songül Çevik’e  rozetleri  takıldı.

Katılımcıların rozetlerini takanlar arasında MHP Genel başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hediya Akdere,Hamit Ayanoğlu ,Sami Uzun Firdevs Terzioğlu Türk Bürosen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş,Yenimahalle Başkan adayı Devran Kutlugün’de yer aldı. Rozet takma programında geçen dönem MHP’den belediye Meclis adayı üyesi İsmail Karataş,Kazan’ın tanınmış siması İbrahim Türe ve MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin’ de katıldı

MHP  Kazan Belediye Başkan adayı Fazıl Köremezli aylardır beklenen katılım programını 19 Ocak Pazar Günü saat 17.00`de Fidantek Düğün Salonunda  gerçekleştirdi."Değişime adım adım" isimli programa  4800 dolayında   kişi gelirken Başkan adayı Fazıl Köremezli programın açılış konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Kimseyi ayrıştırmayacağız

Fazıl Köremezli,Kimseyi ayırmadan, kimseyi ayıklamadan, kimseyi dışlamadan ve hiç kimseyi dışarıda bırakmadan, Kazan Halkının tüm evlatlarını kardeşçe kucaklayarak bu ümide, bu beklentilere çare olacaklarını belirterekBiz Kazanda yaşan insanlarımızı siyasi görüşünden, mezhebinden, inancından dolayı h.r görmeyeceğiz, her bir insanımıza Allah’ın bir emaneti olarak yaklaşacağız.”diye konuştu

Kazanın her köşesinden Kazan sevdalıları, akın akın buraya, bu salona koştunuz.

Doğrunun, dirayetin, düzgün bakışın, dik duruşun ve dürüst anlayışın arşa ulaşan timsalleri bugün burada bir araya geldiniz.Sizler buraya gelirken şehrimizin zenginliklerini ve güzelliklerini de beraberinizde getirdiniz.Bu muhteşem tablo karşısında, siz değerli dostlarımın huzurunda olmayı nasip ettiği için yüce mevlama sonsuz şükürler olsun.Yüce Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda ruhumuzdaki inancı, içimizdeki hizmet aşkını artırsın,bizi haramlardan uzak tutsun, haramzadelerden etmesin,Hz. Ebubekir gibi, Milletimize, devletimize, vazifemize sadık kılsın.Hz. Ömer gibi, Yaptığımız ve yapacağımız işlerde adaletten ayırmasın.Hz. Osman gibi edepli kılsın. Her türlü edepsizlikten uzak etsin.Hz. Ali’nin cesaret ve bilgelik sıfatından bizlere de ihsan etsin.Hak ve hukuk gözetmede cesaretimizi artırsın, Biliyorum; huzurlu bir kazan istiyorsunuz,Biliyorum; çocuklarınız için iyi bir gelecek istiyorsunuz,Biliyorum; gönül rahatlığıyla çocuklarınızı parklara göndermek, sokağa çıkartmak istiyorsunuz,

Biliyorum, çünkü bende istiyorum.

Toprağın bereketine ve alın terine hürmet zamanı gelmiştir,Çiftçinin mahsulüne,Esnafın siftahına göz dikenlere dur deme zamanı gelmiştir,Huzuru bozanlara dur deme zamanı gelmiştir,Çarşısını pazarını, esnafını büyütme zamanı gelmiştir,Kazanı, kazan sevdalılarına, sizlere verme zamanı gelmiştir.

Ve biz bunu hep birlikte başaracağız.

Bugün, bu gece, Kazan’da Çare bekleyen garibanlarımız, tutunacak dal arayan biçarelerimiz, bu salondan yükselecek sese odaklandı.Yetimlerimiz, düşkünlerimiz, emeklilerimiz ve kaderine razı olmuş, çaresiz bekleyen insanlarımız bu salondan fışkıracak ruha dikkat kesildi.Aş bekleyen çocuklar, iş bekleyen gençler, ekmek bekleyen fukaralar, sıcak yuva hayali kuran küçücük yavrular, gelecek endişesi taşıyan herkes bizlere bel ve ümit bağladı.Kimseyi ayırmadan, kimseyi ayıklamadan, kimseyi dışlamadan ve hiç kimseyi dışarıda bırakmadan, Kazan Halkının tüm evlatlarını kardeşçe kucaklayarak bu ümide, bu beklentilere çare olacağız.Biz Kazanda yaşan insanlarımızı siyasi görüşünden, mezhebinden, inancından dolayı hor görmeyeceğiz, her bir insanımıza Allah’ın bir emaneti olarak yaklaşacağız. Bizler, ellerini ve gönül kapılarını Allah’a açmış olan, umutlarını bize bağlamış olan yetimlerimiz, öksüzlerimiz, çaresizler, kimsesizler, bir dilim ekmeğe, bir tutam sevgiye muhtaç insanımız için, yürüyüşümüzü zaferle perçinlemek zorundayız. Üzerimizde bu sorumluluğu hissederek yorulmadan, bıkmadan, usanmadan gece ve gündüz koşmak zorundayız.

Artık ehliyetsiz, liyakatsiz, sorumsuz, vicdansız,  sadakatsiz zihniyetlerin iktidarı elinde tutması bir kader olarak görülmemelidir.Bezginlik, karamsarlık, durgunluk ve yorgunluk yoktur.Kazanımızın huzur ve mutluluğu için gerektiği zaman taşın altına elimizi koyduk, koymaya devam edeceğiz.Allah’a şükürler olsun, vicdanımız rahat, gönlümüz müsterihtir.Bizim ayırımcılarla, kendisinden olmayanı yok sayanlarla, insanları birbirinden uzaklaştıranlarla, sokakları ipsiz sapsızların vicdanına terk edenlerle, güzel İlçemizin topraklarını talan edenlerle, yolsuzluklarını şu veya bu şekilde örtenlerle hesabımız vardır.

Vermiş oldukları yardımları insanların başına kakan, onları toplumda teşhir ederek onurlarıyla oynayanlarla hesabımız vardır.İnsanların yoksulluklarını kullanıp, onları oy makinesine dönüştürme çabasında olanlarla hesabımız vardır.Bu hesap görülmeden, bu hesap kapanmadan bize rahatlık yoktur.Bizler sadece HELAL KART adını verdiğimiz projemizle, yardıma muhtaç yoksul ailelerimize, buna bağlı olarak Kazan Esnafımıza bir yılda 5.7 milyon lira kaynak sağlayacağız. Kimseye zorla gıda dayatmayacağız. İhtiyaç sahipleri elindeki kartla neye ihtiyacı varsa gidip Kazan Esnafından onu alacak. Kimse sokaklarda teşhir edilmeyecek. Her kart sahibinin hesabına parası otomatik olarak yatacak. Siftah yapmadan kepenk kapatan küçük esnafımız da bu yolla rahat bir nefes alacak.

Köylümüzü destekleyerek, ilçemizde hayvancılığın tekrar canlanmasını sağlayacağız. Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri projemizle 1000 civarında insanımıza yeni iş kapısı açılacak, besi hayvancılığıyla, süt hayvancılığıyla uğraşan insanlarımıza yıllık 50 milyon liralık girdi sağlayacağız.Kadınlarımız için düşündüğümüz proje ile 400 kadınımıza iş imkanı sağlayacağız. Tesis bizden, malzeme bizden, pazarlama bizden, üretim bayanlardan olacaktır. Bu projeyle bayanlarımız hem aile bütçelerine ve hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Sadece bu üç projeyle Kazan’daki hayat standardı en az üç kat artacaktır. Daha bunun gibi yaklaşık 30 adet projemiz mevcuttur. Bunları anlatarak sizleri sıkmak istemiyorum.

Bu projeler bizim çok rahatlıkla yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projelerdir. Hepsinin kaynağı da mevcuttur. Yerel Yönetimler alanında da yüksek lisan yapmış ve Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanı olarak çalışmış bir kardeşiniz olarak, Hiç kuşkunuz olmasın ki, Kazan Belediyesinin bir kuruşunu dahi ziyan etmeden yatırıma dönüştüreceğiz.

Bizler yapılacak olan parkları, kaldırımları, yolları, içme suyu, kanalizasyon, elektrik lambalarını projeden saymayacağız. Bunlar bizim yapmak zorunda olduğumuz rutin hizmetlerdir.Biz Kazan’ın hayat standardını yükseltmeye geliyoruz. Sağlık, eğitim, Güvenlik ve ulaşım gibi kronik sorunları çözerek, Kazanda sosyal hayat kalitesini yükseltmeye geliyoruz.

Kendimizi değil, Kazan Halkını zenginleştirmeye geliyoruz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağına inandığımız, Değerli Hocamız Başkanımız Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA’nın önderliğinde Kazan Halkını zenginleştirmeye geliyoruz.Benden olan, olmayan diye ayrıştırılan insanlarımızı, kardeşçe el ele tutuşturmaya geliyoruz. Ülkemizin doğusundan, batısından, güneyinden, kuzeyinden her insanımızı kucaklaştırmaya geliyoruz.Yedi ay önce bu kutsal yola çıktığımızda bize şans tanımayanlar, seçimi yatarak kazanacağını söyleyenler, bugün panik halindedirler.Panik o kadar büyük ki, astığımız pankartlar bile onları rahatsız ediyor, rahatsız oluyorlar, tahammül edemiyorlar. O pankartları indirtmek için başvurmadıkları yol ve yöntem kalmıyor.

Yaptırdıkları kamuoyu yoklamalarında yerlerde süründüklerini gördükçe gizledikleri yüzlerini göstermeye başladılar. Hani siz hoşgörü sahibiydiniz, ne oldu, hoşgörünüze, hoşgörüyü slogan olarak kullanmakla olmuyor. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar, bunlar, haksızlıklarının, usulsüzlüklerinin ve zalimliklerinin hesabını önce sizlere sonrada yüce rabbime verecekler. Bundan kaçış yok! 30 Mart seçmen iradesinin tecelli edeceği gündür. Gün işte o gündür! Sandığın cemal yüzüyle gelenler, celal yüzüyle gidecekler. Bundan hiç endişe etmeyiniz. Sandıkla geldiler, sandıkla tarih olacaklar.Bir hafta önce yaptırdığımız anket çalışmasında, rakibimizden beş puan önde çıktık, elhamdülillah. Ama bu yetmez! Bu farkı daha da artıracağız, artırmalıyız.Saygıdeğer Arkadaşlar; burada sizlere sormak istiyorum ve cevabınızı yüksek sesle duymak istiyorum:Benimle yürümeye, benimle kutlu hedefe doğru koşmaya var mısınız?Gündüz ve gece, el ele, gönül gönüle, kardeşçe mücadeleye var mısınız? Kazan Halkını ayağa kaldırmaya var mısınız? İktidara ulaşmaya hazır mısınız  Ben de sizlerin bu desteğinin hakkını vermek için sonuna kadar mücadele edeceğime, çalışacağıma söz veriyorum.

Mevlüt Karakaya, coşku heyacanından konuşmakta zorlandı

MHP il Başkanı Fatih Çetinkaya,salondaki kalabalık ve coşkunun Kazan’da MHP’nin kazandığının göstergesi olduğunu belirterek  “Biz burada n bir önemli müjde aldık.bu müjde Fazıl Köremezli’nin kazandığı müjdesidir”diye konuştu.

MHP Ankara Belediye Başkanadayı Mevlüt Karakaya,coşkunun kendini çok heyacanlandırdığını konuşmakta zorladığını  belirterek “Sizin bu halka zuluüm eden yönetimlerden kurtulmak istediğinizi ve kendi içinizden birilerin artık hizmetinizde olmasını istediğiniz gördüm buda beni çok mutlu etti”diye konuştu.

50 bin nüfuslu bir şehirde  bir otel olmaz mı

Konuşmalar sonrası rozet takılması yapıldı ve ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan`ın konser veri başladı.Konsre öncesi Mustafa Yıldızdoğan,Kazan’da kalacak bir otel olmamasından şikayet etti,50 bin nüfuslu bir şehirde  bir otel olmaz mı bu nasıl geliş mişlik diye konuştu.

 



 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli