Gazi Mahallesi’ne Kütüphane ve YENİMEK

Gazi Mahallesi’ne Kütüphane ve YENİMEK

Hemen her gün eğitimden spora, kültürden sağlığa yeni bir tesisin açılışını yapan Yenimahalle Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Kütüphane ve Yenimek Kurs Merkezini törenle açtı.

Yenimahalle’nin dört bir yanında yatırım şenliği sürüyor. Hemen her gün eğitimden spora, kültürden sağlığa yeni bir tesisin açılışını yapan Yenimahalle Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Kütüphane ve Yenimek Kurs Merkezini törenle açtı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Ben barışın adamıyım, insanları farklı görmem

Açılış öncesi Gazi Mahalle sakinlerine seslenen Başkan Yaşar,“15 yıldır sizin verdiğiniz yetkiyle sizlere hizmet ediyorum. Bugün Türkiye’nin en gelişmiş 5’inci ilçesiyiz. Sizin vergilerinizi size hizmet olarak döndürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Görevimiz olmamasına rağmen gerek sağlık alanında gerekse eğitim alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Aile sağlık merkezleri, etüt merkezleri, kütüphaneler, kreşler yaptık. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak her noktaya eşit hizmet ediyoruz. Şunu biliniz. Ben barışın adamıyım. İnsanları farklı görmem, bana oy verdi vermedi demem. Herkesi cumhuriyetin eşit yurttaşı Allah’ın yarattığı bir varlık olarak görürüm. Bugüne kadar böyle yaptık bundan sonra da herkesi kucaklamaya devam edeceğim” dedi.  

Mahalle sakinlerinden Yaşar’a teşekkür

Emniyet Mahallesi Muhtarı Halime Turhal ve Gazi Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Aslan da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve ekibine mahallelerine yapılan yatırımlar için mahalle sakinleri adına teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Mahallesi’ Kütüphane YENİMEK

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı