Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden seçime yoğun ilgi

Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden seçime yoğun ilgi

Gazi Üniversitesi, siyaset sahnesine yeni akademisyen milletvekilleri kazandırmaya hazırlanıyor. Genel seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için Gazi Üniversitesi’nden 26 akademisyen yarışıyor.

Bugüne kadar parlamentoya birçok milletvekili gönderen Gazi Üniversitesi, siyaset sahnesine yeni akademisyen milletvekilleri kazandırmaya hazırlanıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için 26 Gazili akademisyen yarışıyor. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi’ne kadar birçok fakülteden öğretim üyesinin milletvekili olabilmek için istifa ettiği seçimlerin sonucu heyecanla bekleniyor. Gazi Üniversitesi’nden milletvekili genel seçimi için aday adayı olan akademisyenlerin isimleri ise şöyle:

“Teknoloji Fakültesi-Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu eski Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Alkan, Teknoloji Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mustafa İlbaş, Teknoloji Fakültesi’nden Prof. Dr. Çetin Elmas, Öğr. Gör. Turan Delimehmetoğlu, Gazi Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Metin Ergun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Ümit Özdağ, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Prof. Dr. Vedat Bilgin, İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Ünsal Ban, Edebiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Arş. Gör. Tolga Arslan, Eczacılık Fakültesi’nden Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Nevzat Aypek, Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Hakan Koç, Fen Fakültesi’nden Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Osman Nuri Özdemir, Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Peyami Cinaz, Prof. Dr. Mehmet Emin Özdoğan, Prof. Dr. Haluk Tokuçoğlu, Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Prof. Dr. Seçil Özkan, Prof. Dr. Sefer Aycan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Prof. Dr. Emin Kuru, Gazi Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Alparslan Seyrek, Hukuk Fakültesi’nden Arş. Gör. Alper Çağrı Yılmaz.”



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı