Gecekondu tarihe karışıyor

Gecekondu tarihe karışıyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ve bürokratlarıyla birlikte Şentepe bölgesinde bulunan Çiğdemtepe Mahallesi´ne giderek, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Çiğdemtepe Kıraathanesi´nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. Yaşar ve heyetini coşkuyla karşılayan vatandaşlar, Yaşar´dan Şentepe bölgesine yapılan yatırımları ve 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projeleri dinledi. Şentepe bölgesinde bulunan gecekonduların tarihe karışacağını belirten Başkan Yaşar, gecekondu sahiplerinin ve işgalcilerin mağdur edilmeyeceğini de söyledi.

SENTEPE´Yİ ŞENLENDİRECEĞİZ

Başkan Yaşar yaptığı konuşmada, "Yenimahalle´de Yamaçevler ve Kaletepe olmak üzere iki gece kondu bölgemiz var. Bu bölgelerde gerçekleştirmek istediğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili biliyorsunuz ki üst düzey bürokratlarla görüştüm. En son bu konuyla ilgili ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm. Amacım Yenimahalle´de gecekonduyu tarihe gömmek ve herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmaktı. Taleplerimiz bakanlar kurulundan geçti. İnşallah en yakın zamanda Yenimahalle´de gecekondu görüntüsünü ortadan kaldıracağız" dedi.

Şentepe´ye yapılan yatırımlardan da bahseden Yaşar, “Bölgeye yüzme havuzu ve sosyal tesisten kültür merkezine, pazaryerinden sağlık ocağına kadar pek çok yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu projeler Şentepe halkının sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak. Aynı zamanda kaldırımları, sokakları ve parkları da en iyi şekilde sizlerin hizmetine sunuyoruz. 2009´dan bu yana sizlerin de gördüğü gibi Şentepe çok değişti. Çalışıyoruz çalışacağız da, bugün sizlerle bunun için bir araya geldik. Bana oy verdi vermedi kimseyi ayırt etmedim. Elimizden geldiğince isteklerinizi yerine getirmeye, şikayetlerinizi çözmeye çalışıyoruz. Şentepe´yi şenlendireceğiz. Yenimahalle bugün sadece Ankara´da değil, Türkiye´de konuşulan ve örnek gösterilen bir ilçe haline geldi" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Gecekondu tarihe karışıyor

Ankara

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 06:02
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:59
  • Salı 24.6 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 25 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli