Gençlik kollarındaki çatlak büyüyor

Gençlik kollarındaki çatlak büyüyor

CHP Gençlik kolları genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Nevşehir de Gençlik kolları toplantısı yaptı, toplantıda, genel başkanlık için hiç kimseye destek verilmeyeceği yönünde karar alınmasına rağmen, Yıldız kendisine yakın haber sitelerinden, gençlik Kemal

Gençlik kolları genel başkanı İrfan İnanç Yıldız tarafından tüm örgütlere yapılan çağrı ile gençlik kolları il başkanları apar topar Nevşehirin gülşehir ilçesin de bulunan Kartaltepe oteline toplandı. 

Toplantı gündeminde ise manifesto yazilması kararlaştırılmış ve komisyon kurulup detaylar masaya yatırılmıştı.

Manifesto hazirlanmis sira il baskanlarinin katilimiyla yapilacak olan basin açiklamasi kismina geldiğinde ise gençlerin ana fikri olan; "kimseye destek adi altinda gençlik kollari kisir döngü içine sokulmasin söylemleri üzerine, Yıldız ; içiniz rahat olsun derdimiz gençlik kollarinin hikayesini yüceltmek, kimseye destek vermeyeceğiz dedi.

Fakat İrfan İnaç Yıldıza yakinlıgı ile bilinen gercekgundem.com  sitesinde çikan haberin daha girişinde İrfan İnanç Yıldız`ın bir tüccar edasiyla sıvazladiği sirtlarin yine hüsrana uğradığı ortaya cikti.

Haberde 78 örgütlü ilden Yalova hariç 77 il başkani manifestoya imza atti diye kelime kalabaliğina ve yalanlarına devam etti zira toplantida yer almayan bir çok il baskani vardi ve MYK üyelerinden İrfan İnanç Yıldıza yakın olmayanlar Nevşehire davet bile edilmemişti.

Habere tepki gösteren, birlik ve beraberliğin bu şekilde sağlanamayacağı, yalan dolanla kimseye şirin gözükme dertleri olmadiğini ifade eden gençlik kollari üyeleri manifestonun en sonunda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız`ın tek adam rüyasından uyandırılması icin CHP gençlik kollari kurumuna zarar gelmeden seçime gidileceğini vurguladilar. 

CHP gençlik kolları; İrfan İnanç Yıldız`ın parti meclisi listesini geçirmek için, gecesi ve gündüzünü CHP ye adamış ve tek hedefi CHP nin iktidar olması olan insanları kullanmaya gücünün yetmeyeceğini ayrıca hiç kimsenin bu partinin gençlik örgütünü genel başkanlık savaşına sokmaya hakkının olmadığını belirttiler. 

Siyasi rant için gençlik örgütünü kendi emelleri için kullanmaktan çekinmeyen CHP gençlik Kolları genel başkanı İrfan İnanç Yıldız`ın başkanlığında artık siyaset yapılamayacağını belirten Gençlik kolları üyeleri, kurultay sonrası gençlik kolları genel başkanlık sürecinin başlatılacağını dile getirdiler.  



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı