´´GENEL SEÇİMLER İÇİN YERELİ KAZANMAK ŞART´´

´´GENEL SEÇİMLER İÇİN YERELİ KAZANMAK ŞART´´

CHP Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru sosyal belediyecilik anlayışını yerel seçimlerde iktidar olarak bütün ilçelerimizle buluşturacağız ve genel seçimi alarak sosyal devlet anlayışını bütün Türkiye´ye ile buluşturacağız.

´´Hedefimiz yerel seçimlerde Ankara ve bütün ilçeleri almak´´

Özüdoğru: ´´Çankaya´da CHP´nin gerçekten çok güçlü bir oyu var. İnsanlar bazı yerlerde solun kalesi olarak ve Atatürk´ün ilçesi olarak tabir edebiliriz. Bizim CHP olarak Çankaya´da almış olduğumuz  belediye de yerel seçimlerde yüzde 64.7 ama şunu özellikle vurgulamak lazım biz Çankaya´da oyumuzu yüzde 3 yada 4 arttırmış olsak Ankara Büyük Şehir Belediyesi de bizimdi. Biz seçimlerde yüzde 51.5 oy aldık ve bu oy bir kısımda yüzde 55.9a taşındı yerel seçimde almış olduğumuz yüzde 64.7 gibi bir oyumuz var ama Çankaya´da yüzde 78.3 hayır oyu çıktı. Hayır oyunun çatı bloğu CHP´dir. Biz bu oy oranını ne kadar daha fazla orana çıkartabiliriz için çalışmaktayız.´´ diye konuştu.

Çankaya için çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Özüdoğru, ilçemiz ve Ankara´mız için elimizden gelen bütün fedakarlıkları yapmaya hazır olduklarını belirterek yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi:

´´Mahallelerimizde ev, esnaf ziyaretlerine başladık bunun yanında gündemi yakından takip edip şehir hastaneleri ve şeker fabrikalarıyla ilgili olarak paneller ve seminerler düzenledik burada ki ana amacımız önce üyelerimizin bu konu hakkında bilgi sahibi olması sonra alanlarda bunları insanlara anlatılmasını sağlamak. Şehir hastanelerinin kapatılmasından dolayı en başta etkilenecek olan sıhhiye bölgesinde ki  esnaflarımıza ziyaretler yaparak oradaki konuyu dillendirdik çünkü iktidara giden yolda topluma nelerin yanlış yapıldığını bizim doğrularımızın da neler olduğunu anlattık. Recep Erdoğan kendisi söyledi ´´Biz şehirlere ihanet ettik´´ diye şehir hastaneleri de bu anlamda Ankara´ya büyük bir ihanettir.´´diye konuştu.

Bütün ilçelerimize çağrımız sosyal belediyecilik için chp

Özüdoğru:´´Çankaya belediyesi Cumhuriyet tarihinde yapılan en fazla yatırımları yapıyor. İnsanlar belediyeden ve yapılan hizmetlerden memnun dolayısıyla genel de iktidara giden yol yerelden geçer Çankaya olarak insanlarımıza hizmet anlamında en iyisini sunarak genel seçimlerde de yerelde yapılan hizmetlerin aynısının yapılacağının örneği olarak görmelidir. AKP ve MHP yerel seçimlerde ittifak yapsa dahi bizim arkamızda çok güzel çalışan bir belediyemiz olduğu sürece biz bununla ilgili sorun yaşamayacağımıza inanıyorum. Belediyecilik sosyal demokratların işidir. Ben diyorum ki Mamak´taki Gölbaşı´nda ki halka belediyeleri bize verin buradaki insanlarda sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışsınlar. Bizim olmazsa olmazımız Ankara Büyük Şehir Belediyesini kazanmak ve CHP Genel Başkanımızı o koltuğa oturtmak ve Türkiye´nin normalleşme sürecine dönerek parlamenter sisteme geri dönmesini sağlamak.´´diye vurguladı.



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı