GEYİK; ‘‘İYİLİK GÖTÜRMEYE GAYRET EDİYORUZ´´

GEYİK; ‘‘İYİLİK GÖTÜRMEYE GAYRET EDİYORUZ´´

İyi Parti Etimesgut İlçe Başkanı Tansel Geyik üstlerine düşen görevi yerine getirmek için çalıştıklarını ve Etimesgut halkına İyi Partinin siyasi politikasını anlatmak için kapı kapı gezdiklerini, vatandaşlarla iyi ilişkiler kurmaya hedeflediklerini belir

Geyik, ‘‘Yapılan ilçe kongresinden sonra mahalle temsilcilikleri kurarak halkımızın sorunlarını dinleme ve onlara çare olmak için çalışıyoruz´´dedi. Vatandaş ile iletişimi güçlendirmek için her gün sahada olduklarını söyleyen Geyik sözlerine şöyle devam etti.

‘´ Göreve başlamak için hukuki şartlar gerektiren işleri yapmak için yüksek seçim kurulundan gereken onayları aldık 11 Şubat tarihinde ise kongremizi gerçekleştirdik. Kongrede göreve tekrar seçilmem konusunda oy birliğine varıldı ve bunun neticesinde Etimesgut İlçe Başkanlığı görevine seçilmiş oldum. Göreve geldiğim günden itibaren her gün durmadan çalışmaya başladık sevil toplum kuruluşları olsun diğer kamu kuruluşları olsun dur durak bilmeden herkes ile görüşmeye dertlerini dinlemeye İyi olarak herkese İyilik götürmeye gayret ediyoruz. Mahalle temsilcikleri oluşturarak halka kendimizi tanıtma ve onlarla olan iletişimlerimizi daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz mümkün olduğunca insanlara temas etmek dokunmak.

 Genel Başkanımızın katımlarıyla önümüzde ki ay resmi açılışımıza gerçekleştireceğiz. Üye kayıtlarımıza başladık bütün hızıyla da devam etmektedir önümüzdeki süreç içerisinde Eryaman bölgesinde bir temsilcilik açmayı hedefliyoruz bu noktalara şubeler açarak üye kayıtlarımızın daha hızlı olacağını düşünüyoruz´´diye konuştu.

Geyik: ‘‘Vatandaşların bize olan tepkisi olumlu yönde, bizden istedikleri partimizi anlatmamızı ve nasıl bir parti politikası izleyeceğimizi öğrenmek istiyorlar. Genel Başkanımıza olan Teveccühü çok iyi, bize düşen görev ise sahada kapı kapı dolaşarak partimizi halka anlatmak, gittiğimiz her vatandaşta, çaldığımız her zil, bize güzel bir şekilde geri döndü partiye olan bakış açısı oldukça iyi çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız´´dedi.



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli