Gezer ; ? Önceliliğimiz İnsan odaklı hizmet?

Gezer ; ? Önceliliğimiz İnsan odaklı hizmet?

Ak Parti Etimesgut Belediye Başkan adayı Rıza Gezer: Belediyecilik anlayışımızın temelinde insan var.

 Kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik ve belediye vardır diyen Gezer “ doğumla başlayan bu hizmet zinciri, günlük birçok ihtiyacın sağlanmasında; yollarda, parklarda, ulaşımda, sosyal ve kültürel hayatta devam eder ve ta ki sonunda hayat sona erdiğinde kabirde dahi sürer” dedi.

Belediyenin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir birim olduğunu söyleyen Gezer “ Bizim yerel yönetim anlayışımız, çağdaş, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları ve tüm semtleri aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır. Bizim anlayışımız kenti top yekûn düşünen, bu kentin geçmişten günümüze uzanan tüm değerlerine sahip çıkarken; onları koruyup, kollayarak günümüzde de güncelliğini sürdürmesi için çaba gösteren, geçmişle günümüz arasında köprü görevini üstlenen bir anlayıştır. Yine bizim yönetim anlayışımız; kentte yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması ve hemşericilik bilincinin pekişmesi çabalarını geliştirerek, barış, huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisine yönelik çalışmaları en öncelikli görev sayan bir anlayıştır” dedi.

İlklerin belediyesi

Bu nedenledir ki Etimesgut belediyesi bizim dönemimizde ilklerin belediyesi olacak diyen Gezer Belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarından ibaret görmeden, hayatınızın her alanında size hizmet vermeyi başlıca amaç edindik” dedi.  Gezer” Etimesgut’ta uygulayacağımız projelerle Etimesgut’u geleceğe hazırlarken aynı zaman da Etimesgut’a bir kimlik kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Hizmetlerimiz insan odaklı olacak

Yıllarca insanlarımızla iç içe olduğumuz için Etimesgut’ta  insan odaklı projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz diyen Gezer “ Hem sağlık hem sosyal, hem de kültürel  alanda yapacağımız projelerimizde hep ön planda hemşehrilerimiz, insanlarımız olacak. Herkesin derdine çözüm olabilecek projelerimizi yaparak Etimesgut’u, Etimesgutlu hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.  

Uzun yıllardır Etimesgut bölgesinde siyaset ve ticaret yaptığını ve bu zaman zarfında binlerce insanımızla bir araya geldik diyen AK Parti Etimesgut  Belediye başkan adayı Rıza Gezer  “Yaptığımız mahalle toplantıları ve ev ziyaretlerinde daha önceleri bir araya geldiğimiz yüzlerce insanımızla karşılaşıyoruz. Onların sevgi ve ilgisi gerçekten bizleri mutlu ediyor” dedi.

Haber: Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli