Gökçek ; Osmanlı Bayrakları İle Karşılandı Törenle Mazbatasını Aldı

Gökçek ; Osmanlı Bayrakları İle Karşılandı Törenle Mazbatasını Aldı

Başkentte CHP`nin itiraz süreci devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Mazbatasını il seçim kurulu başkanı Ramazan Kaya`dan aldı.

Osmanlı bayrakları ile karşılanan Gökçek`in Mazbata törenine Ankara milletvekilleri , Ak Parti Ankara teşkilatı , İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İlk kez bir belediye başkanı törenle mazbatasının Ankara Adliyesi Konferans salonunda düzenlenen ilk tören alırken Gökçek 5. kez Ankara`yı yönetecek isim olarak belirlendi.

Mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Gökçek, ``Ankara`da 25 belediye başkanlığının 20`sini kazanmak suretiyle zafer kazandık. Belediye Meclisi`nde yer alan 140 kişinin 99`u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor`` dedi. Gökçek, Başbakan Erdoğan`a seslenmek istediğini belirterek, ``4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah`` diye konuştu.

Gökçek, mazbatasını almadan önce çok sayıda partili Ankara Adliyesine geldi. Mazbatasını almadan önce çok kısa bir konuşma yapan Gökçek, ``Cenabı Allah 5. kez başkanlığı lütfetti hamd ediyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum`` dedi.  Gökçek, mazbatasını aldıktan sonra Adliye dışında kendisini bekleyenleri selamladı.

 ``SİZ SANDIKTA VURDUNUZ``

Vatandaşlara hitap eden Gökçek, şunları söyledi: Gerek yok siz sandıkta vurdunuz (Vur vur inlesin Mansur Yavaş dinlesin sloganları üzerine)

Ankara`yı 5. kez bize lütfeden Allah`a hamd ediyorum. Hepiniz büyük gayretler sarf ettiniz. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu mücadelemizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan`ın emekleri dolayısıyla kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Ankara`yı kazandık. Allah nasip ederse size söz veriyorum. Bu vaatlerimizin gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halka hizmet hakka hizmet. Bu düsturla yola çıktık.

BAŞPEHLİVAN GÖKÇEK

Mazbatasını alan Gökçek`e üzerinde ``Ankara`nın Başpehlivanı Melih Gökçek`` yazan bir kemer takıldı

BU YENİ BİR REKOR

Zaferimiz büyük bir zafer. 7 düvel birleşti. 7 düvelin sırtını yere getirdik. Ankara`da 25 belediye başkanlığının 20`sini kazanmak suretiyle zafer kazandık. Belediye Meclisi`nde yer alan 140 kişinin 99`u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor.

4 AY SONRA SENİN CUMHURBAŞKANLIĞINI DA KUTLAYACAĞIZ

Buradan liderimiz Erdoğan`a seslenmek istiyorum: Sevgili Başbakanım yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz burada gördüğün tabloyla senin peşinde olacağız. 4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah. Göreve Ya Allah Bismillah diyerek başlıyorum.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli