Gökçek & Yavaş Düelloda, Karakaya İş Başında

Gökçek & Yavaş Düelloda, Karakaya İş Başında

Türkiye yolsuzluk operasyonun sarsıntılarını yaşarken Başkentte yerel seçim süreci adayların alanlarda yer almasıyla hızlanıyor.

 MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya iddialı çıkışını sürdürürken seçim iletişim merkezinde halkla buluşmak üzere yaptığı duyuruya yüzlerce vatandaş akın etti. Karakaya, vatandaşların sorularını yanıtlarken Ankara projelerini de vatandaşlar ile paylaştı. MHP`nin ilk kez adayı ile bir araya gelen vatandaşlar medyanın bu ilgiyi ve Karakaya`nın samimiyetini yazmadıklarını ve neden gizleme gereği duyduklarını sitemli sözlerle ifade ettiler.

Karakaya, halk toplantısında bir belediye başkanın teknolojiyi iyi kullanması önemli ama bu akıl kadar değerli olmalı derken ;  "  Ankara`ya kimlik kazandırabiliyorsak, boğazımızdan haram geçmiyorsa ve Ankaralılar bizim projelerimizi anlatırlarsa başarılı hizmetlere imza atmışız demektir.

Başkentte yakışır sokaklar, iş alanları, ticari merkezler, esnafların kendilerini ifade edeceği alanlar, sporcuların yaşam alanları, engellerin kalktığı projelere değinen Karakaya; " Kimlikli, vizyonlu Ankaramız için değer katacak projelerimizin halkımızdan teveccüh görmesi bizim için gurur veren tek tablo olacaktır" dedi.

Laf üretmek yerine iş üretmenin yerel yönetimde ne kadar önemli olduğunu kaydeden Karakaya ; "  halkımıza Başkentte insanlarımız zengin fakir, esnaf, iş adamı, ev hanımı, çalışan diye  sınıflara ayrılmadan aynı hizmeti alacağını anlatıyoruz. Ankaramıza hizmete talip olduğumuz görevimizde şuan gösterdiğimiz güler yüzlü hizmet anlayışını, açık bulduğunuz bu kapıların aynısını  göreve geldiğimiz günde de devam ettireceğiz. Ankara`nın yüzde ellisi bize oy verdi diye övünüp kibirlenmek için sizlerin oylarına talip değiliz, bize hizmet fırsatı verin Başkentte yaptıklarımızla sizler övüneceksiniz. " dedi.

Şoför Esnaflarına ve Başkent ulaşımına rantsız proje 

Ziyarette bir taksici esnafı kaygıları olduğunu ifade ederken Karakaya taksici, minibüsçü ve Ankaralının ulaşımını sağlayan tüm şoför esnaflarına buradan ilan ediyorum diyerek ; " Bu ili yönetirken büyük sivil toplum kuruluşlarını bizlere destek verdiği için sonradan askerimiz olması milliyetçi hareket partisinin  hizmet anlayışında yoktur"dedi. Karakaya," Bir Belediye Başkanı yönettiği şehir ne kadar huzurlu olursa o şehir o kadar mutlu huzurlu ve sistemi işler diyerek ; " Ankara`nın öncelikli olarak birilerini zengin etmeden Ankara trafiğini çözecek projemiz var. Şoför esnaflarının sorunları aşikardır gerek otobüs, gerek dolmuş güzergahlarına, uygulanan cezaları önlemek adına gerçekleştireceğimiz proje ile şoför esnafı belki de yıllar sonra ilk kez huzurla yolcularını taşıyacaktır.

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Değişim İstiyor

Bir çok sivil toplum kuruluşu ile bir araya gelen Karakaya hemşeri dernekleri, meslek odaları ile her gün bir araya gelen ve ardından esnaf ziyaretlerini sürdüren Karakaya ; " Hepimiz aynı toprağın insanlarıyız. Ben yola yüreği iman dolu, vatan ve millet aşkıyla çarpan sizlere ve burada olmayan milyonlara güvenerek çıktım. Cenabı Allah’tan çalışmalarımızı, gayretlerimizi boşa çıkartmamasını niyaz ediyorum. Sizlerin dualarınızın gayretlerinizin bu yönde olduğunu biliyorum. Ankara’nın öncelikli sorunu yönetim anlayışıdır dedik. Ankara’da, birlikte yönetimi egemen kılacağız, kimseyle kavga etmeden, kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak Ankara’yı layık olduğu seviyeye getireceğiz. Ankara’nın en büyük sorunu zihniyettir. Ufku olmayan, vizyonu olmayan, Ankara’ya yönetecek enerjisi kalmayanlara yaptıklarından dolayı 30 Mart akşamı teşekkür edip, Ankara’yı herkesin gurur duyacağı bir başkent haline getireceğiz. Ben geçenlerde bir çağrıda bulundum diğer adaylara, ‘gelin Ankara vizyonumuzu televizyonda tartışalım’ dedim. ‘Herkes nasıl bir Ankara vizyonuna sahip olduğunu ortaya koysun ve Ankaralı kararını versin’ dedim. Daha kimseden ses çıkmadı.”

Vatandaşa Çay Sözü

Karakaya sokakta bulunan esnaflara da uğrayarak ziyaretlerini sürdürdü. Bir yayınevi çalışanı Karakaya`dan “çay sözü” isteyince Mevlüt Karakaya kartvizitinin arkasına gülerek, “çay sözü” yazıp vatandaşa verdi ve “dilediğin zaman çay içmeye yanıma gelebilirsin” dedi. Esnaftan yoğun ilgi gören Karakaya`nın yolu sık sık desteklerini belirtmek isteyen vatandaşlar tarafından kesildi.

"Ankaragücüne destek için söz verdi"

 

Kahvedeki vatandaşlarla sohbet eden Karakaya, Ankaragücü`nün içinde bulunduğu durumu değerlendirmesini isteyen bir vatandaşa " Ankaragücü`ne destek vereceğimizin sözünü her gittiğimiz yerde dile getiriyoruz. Ankaragücü atkısını omzumuza atıp, meydanlarda dolaşıyoruz" dedi.

Haber : Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı