Gökçek CHP Şifrelerini mi açıklıyor ?

Gökçek CHP Şifrelerini mi açıklıyor ?

Sarıgül`ün kaseti mi var?

Özel Haber : Beril Çuhadaroğlu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun "gidici" olduğunu vurgulamıştı.

Şişli belediye Başkanı ,Eski TDH kurucusu  Mustafa Sarıgül`ün kesinlikle Kılıçdaroğlu`nun koltuğuna oturacağını belirten Melih Gökçek CHP Genel Başkanının çaresiz durumda olduğunu  iddia etmişti. Bunun üzerinde konuyu köşesin de gündeme getiren Talat Atilla yeni bir "kaset skandalımı var" tartışmasının önünü açtı.

Öte yandan Sarıgül`ün THD`de gözdesi olan Ankara İl Başkanı Durak Karabulut`un CHP Genel Başkan Danışmanı" olarak Ankara`da alanlara çıkması  Gökç3k`in Açıklamalarını doğrular nitelikte.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu iddiaları televizyon kanallarından kamuoyu ile paylaşırken Sarıgül`ün kurmuş olduğu TDH partisinin Ankara İl Başkanı Durak Karabulut`un CHP Genel Başkan Danışmanı ve Keçiören Belediye Başkan A. Adayı ünvanları ile Sarıgül`ün CHP içindeki yapılaşması ve Kemal Kılıçdaroğlu`nun köşeye sıkıştırma projelerini de gündeme getirmekte.

Talat Atilla köşesinde Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir tv kanalında, "CHP, Sarıgül`ü partiye almaya mecbur. Sarıgül, CHP yönetimini öyle bir yerden kıstırdı ki, başka çaresi yok." dedi.

Gökçek`in bazen sırf CHP`yi gıcık etmek için siyaset geliştirme huyunu bilenler bu sözlerin üzerinde fazla durmadı ama amiyane tabiriyle Gökçek karavana atmıyor. Çünkü, bu söylenti bir süredir Ankara kulislerinde dolaşımda. Her söylentiyi ciddiye almam ama bu söylentiyi, "Duydun mu? Sarıgül`ün elinde partiye gelişini, hatta liderliğini kesinleştiren bir materyal varmış." diye seslendirenlerin arasında CHP`liler de var.

Parti içi ve dışından CHP Lideri Kılıçdaroğlu`nu yıkmak için ciddi bir start verilmiş gibi görünüyor. Ayrıntıya girmem ama söylentisi yapılan materyalin bir kaset olduğu konuşuluyor.  *Bu yazı Talat Atilla’nın Güneş Gazetesi’ndeki köşesinden alınmıştır… 

Sarıgül`ün TDH`yi kapatması ile Ak Parti içine yerleşen Durak Karabulut Ak Partide de Salih Kapusuz`un danışmanı ve kurduğu Alevi derneği ile gündeme gelirken şimdide Gökçek`in Sarıgül söylemlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun danışmanı olarak CHP içindeki Sarıgül iddialarını doğrular nitelikte.

Durak Karabulut`un hiç bir alan siyaseti olmadan gerek Ak Parti gerekse CHP`de parti yönetimlerine bu kadar yakın olması Sarıgül`ün talimatları olup olmadığı sorusunu da gündeme getiriyor. 

Öte yandan eğer  bu iddialar doğru ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in bu  iddiaları kamuoyunda geniş yankı bulurken Güneş Gazetesi Yazarı Talat Atilla`nın "yeni bir kaset mi?" sorusu TDH Eski Ankara il Başkanı Durak Karabulut`un  CHP Genel Başkanı`nın danışmanı olması siyasette dönen dolapları ve Gökçek`in CHP uzmanlığını da belgelemiş oluyor.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli