"Gökçek Gerekli Hassasiyeti Göstermeliydi"

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Bugsaşspor maçının ardından açıklamalarda bulunarak, Ostim Stadı bomboşken taraftarlarının içeriye alınmamasının kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Ostim Stadı´nın bütün Ankaralılara hitap etmesine rağmen bugün kaldığını söyleyen Yiğiner, “Bugsaşspor maçının zor olacağını biliyorduk, düşündüğümüz gibi bir maç oldu. Asıl üzücü olan nokta,Ostim Stadı, bütün Ankaralıların stadı ama bugün bomboştu. Bugün taraftarlarımız dışarıda kaldı. Maç öncesinde de taraftarlarımızın yanına gittim, aileleriyle maça gelen taraftarlarımızı gördüm. Taraftarlarımızın stada girerek takımlarını desteklemeleri en doğal hakkıydı. Stat boşken taraftarlarımız içeri alınmalıydı" dedi.

 “Ankara´nın Gerçek Sahipleri Dışarıda Kaldı”

Ankaragücü taraftarlarının stada alınmayarak dışarı bırakılmasından dolayı bazı kişilere kırgınlığının oluştuğunu belirten Yiğiner, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´in gerekli hassasiyeti göstermediğini söyledi.

Yiğiner, “Büyükşehir Belediye Başkanımız bu konularda daha hassas olmalıydı. Melih bey, taraftarların içeri alınması konusunda gerekli hassasiyeti göstermediği için bana göre yanlış yaptı. Bugsaşspor´un başkanıyla konuştum, “benim yapabileceğim bir şey yok” dedi. O da emir eri zaten. Büyükşehir Belediyesi´nin idare ettiği 3 tane profesyonel kulüp var. Bunlar; Osmanlıspor, Keçiörengücü ve Bugsaşspor. Ankaragücü taraftarları, Ankara´nın öz evlatları ve öz insanlarıdır. Ankara´nın gerçek sahipleri dışarıda kaldı. Buna çok üzüldüm, maçın önüne geçen bir hareket oldu" açıklamasında bulundu.

“Biber Gazına Maruz Kaldık”

Maçın başında ve sonunda biber gazıyla taraftarların mağdur edildiğini belirten Yiğiner, birlik ve beraberlik ile sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandığını vurguladı. Yiğiner, “Mevcut şartlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bazı kişiler yanlış yoldalar, sadece bunu diyorum. Taraftarlarımız da iyi niyetle maça gelip takımlarınızı desteklediler ama biber gazı yediler. Maçın başında ve sonunda biber gazına maruz kaldık. Moralimizi bozmayız. Allah´ın izniyle sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bir problem olmaz. Zafer, inananlarındır.” diye konuştu.

SMS Kampanyası Başlıyor

FİFA´dan Ankaragücü´ne gelebilecek eksi puan tehlikesinin hatırlatılması üzerine konuşan Yiğiner, “Eksi puan tehlikesini çözeceğiz. Bu hafta, SMS kampanyası başlatacağız. Taraftarlarımız ile beraber bu sıkıntıları da aşacağız“ ifadesini kullandı.

 



Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı