Gölbaşında CHP`li Şimşek; " Büyük Projelerle Geliyoruz"

Gölbaşında CHP`li Şimşek;

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP Gölbaşı İlçe Örgütü?nü ziyaret ederek CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek?e destek verdi. Gölbaşı?nın kazanılacağını belirten Yavaş, ??Bizim belediyecilik anlayışımız tüm Ankaralıla

Mansur Yavaş’ın desteğinin motivasyonlarını artırdığını söyleyen Ercan Şimşek de,       ‘’Gölbaşının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak büyük projelerle geliyoruz.’’ dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş beraberinde CHP Ankara İl Başkanı  Zeki Alçın, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile birlikte dün CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.  CHP İlçe Örgütü’nde yapılan toplantıya CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, CHP İlçe Başkanı Ümit Atak, CHP İlçe Kadın Kolları yöneticileri, CHP ilçe Gençlik Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ümit Atak, seçmen sayıları hakkında bilgi verdi. Seçmen sayısının önceki seçimde 65 bin olduğunu ifade eden atak, ‘’Seçmen sayımız 77 bin olmuştur. Belediye seçimlerinde partilerden çok kişiler önemli.  Sayın Ercan Şimşek’in adaylığı ile Gölbaşı’nda dengeler değişmiştir. Sayın Mansur Yavaş’ın da CHP’den aday olmasıyla birlikte, çok fazla ilerleme sağladık. ‘’ diye konuştu.

Büyük projelerle geliyoruz

Toplantıda konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Şimşek de, ‘’Sayın Mansur Yavaş’ın gelişi bizi mutlu etti. Motivasyonumuz arttı. Biz bu seçimi kazanacağız. Önümüzde  iki aya yakın bir süre var. İki aydır çalışıyoruz. Çok yol aldık.’’ dedi. Önümüzdeki süreçte en önemli çalışmaların başında yaptıkları projeleri tanıtmak olduğunu ifade eden Şimşek, ‘’Bundan sonra projelerimiz açıklayacağız.  Projelerimiz Mansur Bey’in de katılımıyla geniş bir toplantıda açıklamak istiyoruz. ‘’ dedi. Seçim dönemi için Danışma Kurulu, Yürütme Kurulu, Proje Kurulu, Basın Kurulu,  Mahalle Kurulu, Reklam ve Tanıtım Kurulları oluşturduklarını ifade eden Ercan Şimşek, ‘’Projeler için çok büyük hazırlık yaptık. Gölbaşının tüm ihtiyaçlarını düşündük. Halkın beklentilerini dinledik. Bilim adamlarından destek aldık. Tüm projelerimiz somut. Yerleri ve çizimleri hazır. ‘’ diye konuştu. Gölbaşı’nda yapılan tüm anketlerde birinci parti olduklarını ifade eden Şimşek, ‘’Anketlerden daha da önemlisi girdiğimiz tüm kapılarda güler yüzlü karşılanıyoruz. Bizim için en büyük anket budur. Büyükşehir ve Gölbaşını beraber alacağız. Sayın Mansur Yavaş’a desteği için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.’’ diye belirtti.

‘Herkesi kapsayan bir belediyecilik’

Anakara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş da, CHP’nin Ankara ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek tanışma toplantıları yaptıklarını ifade ederek, ‘’Tanışmak için geldik. Çok hızlı bir şekilde koşturacağız. Tüm planlamalarımız tamam. 9 Şubat’ta Arena’da bir tanıtım toplantısı yapacağız. Ankarıları daha güzel bir kentte ve daha mutlu yaşatmak için çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Toplantıda bunları açıklayacağız. Herkesi kapsayan bir belediyecilik anlayışımız var ‘’ dedi.

Geçen seçim de MHP’den Büyükşehir belediye Başkan Adayı olduğunu da hatırlatan Yavaş, ‘’ Şimdi CHP’den adayım. Benim iki parti tarafından da aday gösterilmemin sebepleri var. Belediye anlayışım var. Başarılı bir geçmişim var.  Biz bu işi biliyoruz. ‘’ diye konuştu.

‘Ankara’ya Güneş doğuyor’

Büyükşehir Belediyesini kazanmaları durumunda gelirlerin adaletli olarak dağıtılacağını ifade eden Mansur Yavaş, ‘’Burası bizim ülkemiz. Ankara’ya güneş doğuyor. Tüm gelirler Ankara nerkez ve ilçelere eşit dağıtılacak. Bizim hakkımızda iktidarın çirkin söylemleri olacak. Bunlara kulaklarımızı tıkayacağız. Başarı olacağımız biliyorum. Hepimize başarılar diliyorum.’’ diye belirtti.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu