Gündoğan ; "Projeler tarihi eser oldu hala tamamlanacak"

Gündoğan ;

Cumhuriyet Halk Partisinden Keçiören Belediye Başkanlığına aday adayı olan Bülent Gündoğan Ankara`nın en büyük ilçesinde Mahalleden mahalleye geçmek için vatandaşların Keçiörenlilerin Ulus`a inip tekrar Keçiören`e gelmeleri gerektiğini belirterek Keçiören

 Keçiören metrosunun 10 yılı geçkin bir sorun artık bulacak mazeret kalmadıkları için yapmak zorunda kalınan iktidarın zorunlu hizmeti. Ama Keçiörenli Cumhuriyet Kulesi ile Metrosu ile yap yık merkezleri ile parasının çöpe atıldığını artık biliyor.Siyaset sadece araç amacımız hizmet olduğu bir düşünce ile kapıları kapatarak değil onun bunun adamları olarak değil Keçiören`de yaşamış hizmet etmiş ve Keçiörenli olarak burada hizmete talim dedi.    

Beril Çuhadaroğlu`nun sorularını yanıtlayan Gündoğan Projelerinin ip uçlarını gazetemiz aracılığı ile açıklarken Keçiören`de yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bülent Gündoğan Kimdir ? 

"1977 yılında Çorum ilinin Alaca ilçesinde doğan Bülent GÜNDOĞAN, İlk ve orta eğitimizini Keçiören`de tamamladım. Ön lisans eğitimimi Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulunda tamamladıktan sonra, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü lisans derecesini aldım. Yüksek Lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ‘’Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’’ anabilim dalında tamamladım.

2002 yılından bu güne CHP Keçiören İlçe Başkanlığı’nın kayıtlı üyesiyim ve partimle birlikte yıllardır Keçiören`in sorunlarını çözmek Keçiörenlilerin haklarını savunmak adına alanda çalışmalarımızı gençlik kollarından bugune kadar çeşitli görevleri üstlenerek alanda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz"

"Keçiören Bizim Evimiz ve Önce Evimizin Sorunlarını çözmemiz lazım"

Keçiören bizim evimiz bu nedenle Keçiören`den aday adayı oldum diyen Güğndoğan; " Kendi evimizi en yaşanabilir huzurlu bakımlı güzel hale getirmek istiyoruz.Öncelikle  ilçemizin sorunlarını biliyoruz, ne yapılması gerekliliğini , nelerin eksik olduğunu bir Keçiörenli olarak çok iyi bildiğime inandığım çözüm projelerim olduğu için Keçiören`den aday adayı olmayı istedim.  İsmimiz bir yere geçsin diye değil Keçiören`de doğup büyüyüp aday adayı olmak için değil, Keçiören`e hizmet etmek için adayım" dedi.

Sorunların ilçesi Keçiören; " Ulaşım yerleşim, ucubeleri" 

Modern gecekondular dönüşüm olamaz diyen Gündoğan ; " Kentsel dönüşüm çok sağlıksız büyüyor, Kuzey Ankara projesi yine aynı şekilde. Keçiören soruları saymakla bitmez ki Ankara`nın  en büyük ilçesi olup ulaşımı, yerleşimi en sorunlu bölgelerinden oldu. bunun nedeni yanlış yönetimlerin Keçiören halkını düşünmeden sadece bir şeyler yapmak adına yapılan çalışmalar sonuç olarak ta Keçiören`de sağlıksız yerleşim, sorunlu bir ulaşım ve hizmetten noksan bir ilçe ile karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.  

"Projeler tarihi eser oldu hala tamamlanacak"

Keçiören yıkılacakları ve yapılmayanları ile Ankara`nın en önemli ilçesi aslında diyen Gündoğan ; "  Kuzey Ankara Projesi 8 yıl oldu, Keçiören Metrosu 10 yıldır, Cumhuriyet kulesi Ankara`nın ucubesi olarak simgeleşti, Keçiören kuleye, kule Keçiören`e bakar vaziyette. Bunlar olmamasını eleştirmeye belki insanlarımız alıştı normal geliyor ama trilyonların Keçiörenlilerin paraları yıllardır yanlış yönetimlerin sonucu beton yığınları sağlıksız yapılar ile çöpe atılmakta" dedi.  

"Modern gece kondular ve 200bin metrekarelik görülmeyen Yeşil alan"

Söyleşimizde Turgut Altınok ve Mustafa Ak Yönetimlerindeki sorunları da gündeme getiren Gündoğan; " Keçiören belediyesi 1600 dairelik bir toplu konutluk temel attı ama bunlara ben bir İnşaatçı olarak bu yapılan evler halkımızı layık gördükleri binaları modern gecekondular olarak değerlendirdiğim evlere layık görmeleridir. Bizim çocukluğumuz Keçiören merkezde geçti Keçiören merkezde 200 bin metre kare yakın yeşil alan yapılabilecek alan tespit ettik.Keçiören`i bugüne kadar yönetenlerin ısrarla görmek istemedikleri bir alan. daha bir çok projemiz var.

Turgut Altınok döneminde yapılan Cumhuriyet Kulesi Sonrasında Akvaryum trilyonlar harcandı ve Mustafa Ak döneminde Akvaryum yıkıldı. Paraların hepsi çöpte. Keçiörenliler ulaşım ve işsizlikten şikayetçi. İnsanlar işlerine gidemiyor. Ekonomik hayat küçük esnaf üzerinden yürüyor. Otel kent gibi bir ilçe Keçiören. Metro bitse de oy vermeyiz diyen çok kişi tanıyorum" diyerek eleştirdi.  

"Yerel Sağ Sol Parti Değil, Doğru Aday ve Çalışan Kazanır"

Siyasetin bir araç olduğunu söyleyen Gündoğan şunları kaydetti;

" Keçiören bölgesinin sağ görüşlü seçmen olarak nitelendirmek yanlış. 89 yılında SHP ile belediye kazanılmış. Bu demek ki çalışan hizmet eden olursa Keçiörenliler sağ ve sol ayrımı yapmadan hizmet edene oy verecektir. Sağ seçmenle çok güzel diyaloglarımız var. Çünkü Keçiören`de doğdum büyüdüm her mahallesini sokağını her evin önünde top koşturduk oynadık ve ticaretimiz gereği her bina görüştüğümüz dostlarımız oldu. Ben bu seçimde Keçiören`de bir çok dengenin değişeceğine inanıyorum. Sağ seçmenle güzel diyaloglarımız var ve sahip çıkacaklarına inanıyorum. Keçiörenli ilçesinde doğan büyüyen biri tarafından sorunların çözülmesi gerektiğine inandıklarını bir çok ortamda dile getiriyorlar"  

Keçiören Çalışmalarını ve projelerini bazılarını gazetemizle paylaşan Gündoğan;

" Şuan Keçiören belediyesinin şimdi yaptığı gibi tek bir Ak masa denilen telefonla değil, gerekli idari birimler oluşturularak geniş bir kadro ile muhtarlarımız ile iş birliği yaparak,Keçiören bir Yenimahalle`den bir Kızılay`dan farkı olmadan ilçemiz insanlarının,  ulaşımı sıkıntısı olmadan, yatırım yapabileceği, gençlerin eğleneme bileceği mahalle sohbetlerinin gelişeceği bir ilçe olması için bir çok projem hazırdır. Keçiören`de bir çok şeyin eskisi gibi değil yaşanabilir bir ilçe olacağını şimdiden sözünü verebilirim" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu

   

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı