Güvener; Ampul Artık Aydınlatmıyor.

Güvener; Ampul  Artık  Aydınlatmıyor.

CHP Ankara İl Başkanlığı elektriğe yapılan zamlarla ilgili bir basın açıklaması düzenledi.

 CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı  GüvenerAKP hükumeti doğalgazdan elektriğe kadar her şeye zam üstüne zam yapıyor.Son bir yıl içinde yalnızca elektriğe %44.9 oranında zam yapıldı.Açlık sınırının 1119 TL; asgari ücretin yalnızca 1603 TL olduğu ülkemizde elektriğe yapılan fahiş zamlar da gösteriyor ki AKP´nin eli, sizin cebinizden çıkmıyor.AKP iktidarı, iğneden ipliğe her şeye zam yaparak, rant üzerine kurulu iktidarını sürdürmeye çalışıyor.fırsatta faize karşı olduklarını söyleyenler faizi de enflasyonu da %40´a çıkardılar.

Bu ne demektir?

Bu, sizlerin, halkın %40 daha yoksullaşması demektir.Bu zam yağmuru, vatandaşı nefessiz bırakmaktadır.Bir iktidar, üretimi teşvik etmiyor ve yalnızca zam ile iktidar çarkını çevirmek istiyorsa orada halka zulüm yapılıyor demektir.

AKP hükumeti, hayatı halka zehir ediyor; zulüm yapıyor.

Biz CHP olarak, AKP´nin zamlarına, zulümlerine karşı her zaman gerçekleri dile getireceğiz; halkın çıkarlarını savunacağız.CHP olarak, emeklilikte yaşa takılanların bir an önce haklarına kavuşmaları, asgari ücreti insan onuruna yakışır bir düzeye çıkartılması için her alanda mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz.Gerçekleri dün de anlattık; bugün de anlatıyoruz; yarın da anlatacağız.Elektriğe her ay zam yaparak cebimizi yakıyorlar; bizi karanlıkta yaşamaya mahkum ediyorlar.AKP´nin ampulü artık aydınlatmıyor. O halde yapılması gereken tek şey var. O patlamış ampulü, bulunduğu yerden çıkarıp, layık olduğu yere atmanın zamanı geldi.

Bunun için yapmamız gereken tek şey, CHP´de birleşmektir.Bunun için 31 Mart´ta yapılacak seçimler tarihi fırsattır. Belediye başkanlığı seçiminde hem Ankara´yı, hem Ankara ile bütün Türkiye´yi AKP´den kurtarmanın zamanı gelmiştir.Cebinizdeki paranız her gün azalıyor; buna karşılık ödemeniz gereken faturalar her gün yükseliyorsa derman CHP´dir.Derdinize derman bulmak için Ankaralıları CHP´de birleşmeye çağırıyorum.Gelin el ele verelim ve yaşanabilir bir Ankara´yı birlikte kuralım.Ampul aydınlatmıyor, cebimizi yakıyor!"dedi.

 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli