Güzellik Bahane ilgiden mutlular

Güzellik Bahane ilgiden mutlular

Güzellik Uzmanlığında markalaşan Leyla İnanır Güzellik merkezi Ankara şubesi Gönül Köşkü Huzur ve Yaşlı Bakım evinde ikinci baharınlar ile bir araya geldi.

Huzur ve yaşlı bakım evinde kalan bayanların cilt bakımlarını yapan ve Ankara şube işletme müdürü Handan Odabaşı her ay huzur evinde kalan bayanlara ücretsiz bakım yaptıklarını kaydeden merkez  güzelliklerin paylaşarak ve yaşayarak ortaya çıktığını belirterek ruhun genç bedenin sağlıklı olması ilginin her zaman güzel davranış biçimi olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin önde gelen M.E.B.’na bağlı güzellik akademileri ve güzellik enstitülerinin sahibi ve kurucusu olan Leyla İnanır,profesyonel ekibi huzur evinde kalan yaşlılar ile bir araya geldi. 

Kurumun Türkiye’de bulunan güzellik enstitülerinin genel müdürü ve Ankara şube işletme müdürü Handan Odabaşı aracılığı ile Çankaya Birlik mahallesinde bulunan  ‘Gönül Köşküm Huzur ve Yaşlı Bakım Evinde’’ki konuklar ile her ay buluşan uzmanlar bakım evinde kalanların  ücretsiz cilt bakımlarını yaptı.

Aylık düzenli bakımları için Point of Skin Leyla İnanır Güzellik Enstitüsü Kızılay şube uzmanları tarafından ziyaret  edilen huzur ve yaşlı bakım evi misafirleri ile bir araya gelen merkeze ilgi oldukça yoğun oldu. 

Sosyal sorumluluk projelerinden bir çoğuna destek veren Türkiye’de İstanbul,Antalya,Ankara ve İzmir’de şubeleri bulunan Leyla İnanır Güzellik merkezleri  Ankara Şube Başkanı Handan Odabaşı öncülünde belediye işbirliği ile kimsesiz,ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere kıyafet yardım kampanyasına da destek vermekte.

Odabaşı açıklamasında , anatomiyi bilen, uygulamada başarılı, insan ilişkisi kuvvetli, pozitif düşünen, ticaretten önce insan diyen uzmanlar yetiştirmek ve salonlarımızda da bu uzmanlarla kaliteli,müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektir. Leyla İnanır ve ekibinin sosyal amaçlar doğrultusunda çalışmaları sürekli devam edecektir” şeklinde konuştu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı