Haberal ``MHP bu milletin temiz yüzüdür``

Haberal ``MHP bu milletin temiz yüzüdür``

3 Mayıs`ta seçim bildirgesini kamuoyuyla paylaşacak olan Milliyetçi Hareket Partisi`nin milletvekili adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara Milletvekili adayı Erkan Haberal, partisinin iktidar için tek seçenek olduğunu vurguladı.

Ankara Milletvekili Adayları Erkan Haberal ,Ülkü Gök Güven, Şahin Önalan, MHP Sincan İlçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda 7 Haziran milletvekili seçiminin Türkiye için kurtuluş seçimi olduğunun altını çizdiler.

MHP tek başına iktidar

MHP`nin Ankara`da ne kadar başarılı olursa Türkiye`de de o kadar başarılı olacağını ifade ederek 4. sıradan benim milletvekili çıkıp çıkmamam önemli değil demeyeceğim. Çünkü çok önemli. Ben 4. sıradan milletvekili çıkacağım, milletvekili çıkmam, MHP için yeterli değil bunu kalpten bütün samimiyetimle söylüyorum. Biz, 4-5 çıkartmak için çalışmıyoruz. Biz, iktidar olmak için çalışıyoruz. Onun için de Ankara başkent, başkent Türkiye. Hedefimiz, iktidar."MHP ile ilgili anketlerin söylediği rakamların yanıltıcı olduğunu öne süren Haberal, "Şu anki kadar bir teveccüh hiçbir zaman toplumda gözükmüyordu. Ciddi bir oy alacağız. Şu andaki teveccüh, 1999 yılından kat kat fazladır. Umutların çok üstünde de MHP oy alacaktır. MHP`nin 1. parti olması hiç kimseyi şaşırtmasın, bizi hiç şaşırtmayacak."dedi.Haberal "bugün Türkiye`de en iyi kadro, bizim. ilk hareket bizde başladı, herkes bizi takip ediyor."Tüm  MHP kadrolarının seçim bildirgesinin açıklanacağı 3 Mayıs`a kilitlendiğini belirten Haberal, Türkiye`nin biriken sorunlarını çözecek tek partinin MHP olduğunu söyledi.

Türk milleti onursuz muydu?

Türkiye`nin içler acısı ekonomisine de değinen  Haberal; Bu milleti borçlandırarak saadet zinciri kurdular Türkiye de dış borcun on milyar dolarken yüz milyar dolarlara çıktı yıllık cari açık şu anda76  milyar dolarlar toplamda ise 370 milyar dolar seviyesinde çıkmış her ay verilerin değiştiği bu ülkede borçlanarak ve özellikle onursuzlandırarak ekonomisini çökertmiş makarna bulgur vererek oy toplamış bir partiden bahsediyorum MHP Cumhuriyetin kurucu unsurudur MHP kökeninde Türk milleti yatar onun için MHP iktidara taliptir.Devletin parasını gereksiz yerlere harcanarak millet borçlandırılmıştır. Haberal ``MHP Türk Milletinin Temiz yüzüdür``Türkiye de ilk defa seçim beyannamesine Türk milleti onurlandırılacaktır diye yazılmış Türk milleti şimdiye kadar onursuz muydu dedi.

Halkın Teveccühü MHP

 Adaylardan Ülkü Gök Güven ise sahada yaptığımız çalışmada gördük ki  vatandaşın MHP ye ilgisinin yoğun olduğunu gördük vatandaşın bu iktidardan kurtulma istediklerini, işsizlikten, adaletsizlikten geçim sıkıntısından şikayetçi olduklarını ülkenin düştüğü durumdan ancak MHP nin kurtarabileceğini söylediklerini dile getirdi.

 









Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu