HAK-İŞ KISA FİLM YARIŞMASINDAN KEÇİÖREN`E ÖDÜL

HAK-İŞ KISA FİLM YARIŞMASINDAN KEÇİÖREN`E ÖDÜL

HAK-İŞ Konfederasyonu 38. Kuruluş Yıldönümü 2. Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Ankara RİXOS Otelde gerçekleştirildi.

 Törende Keçiören Belediyesi personelinin hazırladığı "YEŞEREN UMUTLAR" adlı kısa film “Fahri Yaldız Anısına Mansiyon Ödülü”nü kazandı.

 

Ödül törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Manisa Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, TESK Genel  Başkanı Bendevi Palandöken, Memur-sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esin, Hak-İş üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

Gecede Keçiören Belediyesi personelinin hazırladığı "YEŞEREN UMUTLAR" adlı kısa film “Fahri Yaldız Anısına Mansiyon Ödülü”ne layık görüldü. Ödülü Memur-sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esin`den Keçiören Belediyesi personelini temsilen Recep Dere ve Melda Gündüz aldı.

BAŞKAN AK MAKAMINDA KABUL ETTİ

Taşeron şirkette çalışan işçilerin hayatlarının ne kadar zor olduğunu konu edinen kısa film ile ödül alan personelini makamında kabul eden ve kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Almış olduğunuz ödül beni çok mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Belediye personeli ise “Bu ödülü sanata ve bize vermiş olduğunuz destekten ötürü sizin adınıza aldık Başkanım” diyerek teşekkür etti. Film ekibi, mansiyon ödülü olarak kazandıkları 1000 lira ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunacaklarını ifade etti.

Hak- İş’in kısa film yarışmasına 56 kısa film başvuruda bulunurken, başvuruda bulunan filmlerden 20 tanesi ön elemeyi geçti. Yarışmayı kazanan kısa filme 10 bin lira para ödülü verilirken, ikinci 5 bin, üçüncü ise 2 bin 500 liralık ödüle hak kazanıyor. Ayrıca Jüri Özel Ödülü’nü kazanan film de 2 bin 500 lira ödül alıyor.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı