Halkın Teveccühü İyi Parti.

Halkın Teveccühü İyi Parti.

İyi partinin hem Ankara da hem Türkiye de genelinde halkta ciddi bir karşılığı var nereye giderseniz gidin bizimle ilgili insanların gözünde bir umut var hayal var

İyi partinin Ankara ölçeğinde karşılığını nasıl görüyorsunuz ? 

İyi partinin hem Ankara da hem Türkiye de genelinde halkta ciddi bir karşılığı var nereye giderseniz gidin bizimle ilgili insanların gözünde bir umut var hayal var insanlar  hayal kuramaz hale gelmişti bizimle hayal kurmaya başladılar umut beslemeye başladılar bunu da bizimle temas halinde olmalarından anlıyoruz.. Ankara ato da marka değerleri festivaline  bir çok partinin belediye başkanları milletvekilleri katılmıştı biz festivale  genel başkan yardımcılarımız ve il teşkilatı olarak katıldık  en çok ilgiyi bizim standımız gördü. Çünkü geçmiş siyasi hafızaya sahip kişilerden insanımız rahatsız . eski siyasilerin bir çözüm bulamayacağını ve umut besleyemeyeceğini görüyor , ekonomi ortada insanımız kan ağlıyor diğer taraftan da komşu ülkelerle olan sıkıntılardan dolayı insanımız rahatsız. Biz Türk devletiyiz bizim hem millet olarak hem devlet olarak itibarımız yüksek olmalıdır . bu yüzden de halkımız iyi partiye o lan teveccühünü  2019 seçimlerinde sandığa yansıtacaktır. 

İyi parti ‘´ak parti ve chp arasına sıkışan seçmen için bir alternatif mı´´ ? 

Ortak  paydası vatan olan o insanların çocuklarının  geleceği açısından hiç bir ideolojik yapıya itibar etmeden iyi parti çatısı altında toplandı . geçmişte chp de mhp de akp de siyaset yapan arkadaşlarımız olduğu gibi hiç bir siyasi yapıya mensup olmayan fetö hariç  çeşitli  cemaatlerde yer alan bürokrasi de teokraside bulunan. bu insanlar iyi partı ile çok heyecanlandıklarını geçmişteki kazanımlarını projelerını iyi parti çatısı altında değerlendirmek istediklerini ve iyi parti ile hareket etmek istediklerini söylemektedirler. Ben iyi partinin kurucu ıl başkanı olarak atandığımda yönetici olarak görev yapmak isteyen kişilerden inanılmaz bir talep ve teveccüh oldu. 3700 un üzerinde sadece il yöneticisi olmak isteyen  11.000  bin üzerinde ilceler dahil talep vardı bu bize sunu gösteriyor bu partı halkın içinde doğdu ve tabana yayıldı. 

Ulusal medyada yer bulamadığınızı düşünüyormusunuz  ?

Bu konuda özelikle havuz medyasında bir ambargo olduğu kesin ancak bunlar bizi yıldırmayacak havuz medyası birilerinin olabilir bizim işimiz halkla bu parti halkın içinde doğmuştur. Mevcut bütün yöneticilerimiz halkla temas halindedir ve bu temas devam edecektir. Biz halkla temas halinde olduğumuz sürece havuz medyası önümüzde duramayacaktır . zaten su an İyi Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener´in dip dalgası almış basını gidiyor bunu da 2019  seçimlerinde göreceğiz . diğer taraftan sosyal medya algısı ülkemizde çok yüksek . insanımız mutlaka sosyal medyayla meşgul oluyor. Biz parti olarak sosyal medyayı çok iyi kullanıyor ve aktifiz. 

Yerel seçimlerde Ankaralılara neler vaad edeceksiniz ?

Ankara´nın öz kültür kimliğine kavuşturacağız  . Mevcut düzen içerisinde alt yapı problemleri olmayan bir Ankara vaat ediyoruz. Malumunuz bir yağmur yağıyor alt geçitlerden geçemiyoruz. İnsanlar neredeyse arabasıyla çıkamaz hale geliyor. İnsanlar işine evine gidemiyor. Alt yapı meseleler i ile ilgili bir konuda şu an evinizde kullandığınız suyun yüzde kırkı atık su bedeli olarak alınıyor. Biz bunu kaldıracağız. Yanı Ankaralının cebinden çıkan parayı geri cebine koyacağız. Bu konuda teknik rehabilitasyon ve projelerimiz hazır. Burası Ankara burası başkent biz başkentte yasadığımızın farkında değiliz. Öncelikle spor alanlarını bisiklet yollarını çoğaltarak gerçekleştireceğiz. hedeflerimizden biri de Anakarayı engellilerin yaşayabilecekleri bir şehir haline getireceğiz. Hazırlamış olduğumuz bütün projeleri hayata geçireceğiz. Kısaca engellilerle yasayan bir Ankara hedefliyoruz ve bunu gerçekleştireceğiz.

Ankaradakı hedeflernız nelerdir ?

Sayın genel başkanımız Ankara ya çok önem vermekte çünkü burası başkent . bizim Anakara da alamayacağımız belediye olmadığını düşünüyorum. Büyükşehir , dahil bütün belediyeleri alacağız.  2019 cumhurbaşkanı seçimleri için %51 +1,  genel seçimlerde % 50+5.  bizim en alt seviyede en minimum hedeflerimiz. Ankarada ciddi bir tabanımız ve halktan karşılığımız var. Yapılan anketlerde Anakarada oyumuz su an yüzde 40 . iktidar yanlısı anket firmaları bile bizi anakarada yüzde



Anahtar Kelimeler: Halkın Teveccühü Parti

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı