HASTANE GİBİ TIP MERKEZİ

HASTANE GİBİ TIP MERKEZİ

Uzman hekimler, modern laboratuarlar ve güleryüzlü hizmet?

 Etimesgut Belediyesi sağlık alanında vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için sağlık kadrosunu ve tıbbi ekipmanlarını daha da güçlendirdi. Hekim sayısı ve kapsamıyla hastane gibi hizmet veren ‘Etimesgut Belediyesi Tıp Merkezi’ birçok branşta hastalara tedavi hizmeti sunuyor.

 

HANGİ BRANŞLAR VAR?

29 Mart 2009 tarihinden önce yeterli uzman sayısı bulunmayan tıp merkezi, şu anda acil servis, kadın hastalıkları, göz, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji(cildiye) branşlarında hizmet veriyor. Bu branşlara ek olarak Merkez, 1 Aralık tarihi itibariyle Kulak-Burun-Boğaz (KBB) alanında da ilçe halkına sağlık hizmeti sunacak.

 

DİŞ POLİKLİNİĞİ HİZMETİ

Etimesgut Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde hizmet veren ağız ve diş sağlığı polikliniği, uzman hekim sayısını ve kalitesini artırarak hizmetlerine devam ediyor. Merkezdeki uzman diş hekimleriyle randevu taleplerine en kısa sürede cevap veriliyor. Poliklinik bünyesinde son teknolojik cihazlar kullanılarak tedavi uygulanıyor. Yapılan tetkik ve tedavilerle vatandaşların her türlü ağız ve diş sorunlarına çözüm üretiliyor. Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde ağız içi muayene, daimi diş dolgusu, periodental işlemler, cerrahi işlemler (diş çekimi, gömülü 20 yaş dişi çekimi, kök ucu rezaksiyonu),  protez işlemleri, porselen kron ve köprü protezi, süt dişi çekimi, diş ve dişeti temizliği alanlarında tedavi hizmeti sunuluyor.

 

TEKNOLOİJİK CİHAZLAR

Tıp Merkezi, teknik ekipman bakımından da daha işlevsel hale getirildi. Röntgen, mikroeliza, otoanalizör, hormon ve hemogram cihazlarının yer aldığı merkez, tüm tetkiklerini kendi laboratuarlarında yapabiliyor. Sonuçlar gün içinde hastalara verilerek en kısa sürede tedavi sürecine giriliyor. Uzman laborant ve teknik elemanların görev yaptığı labarotuvar birimi yılda 130 bin civarında tetkik gerçekleştiriyor.

 

AMBULANS VE CENAZE HİZMETİ

Tıp Merkezi bünyesinde hasta nakil ve ambulans araçları günün her saati ilçe halkına hizmet veriyor. Yılda yaklaşık 1200 kişi belediyenin ücretsiz ambulans hizmetinden yararlanıyor. Etimesgut Belediyesi yenilediği morg ve gasilhaneyle de vatandaşlara en güzel hizmeti veriyor.

 

KALİTE ARTTI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçe halkına her alanda en iyi hizmeti sunmak istediklerini belirterek, “Sağlık, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli bir konudur. Böylesine önemli bir konuda belediye olarak en iyi hizmeti sunuyoruz. Belediye bünyesinde hizmet veren Tıp merkezimizi personel ve ekipman yönünden daha da güçlendirdik. Ambulans ve hasta nakil aracı sayımızı artırdık. Her geçen gün daha iyi, daha kaliteli hizmet veriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

>&? ;/??A ?B

HAYVAN BARINAĞI: Sokak hayvanlarının kontrollerinin ve aşılarının yapıldığı modern bir barınak kurduk.

 

75 YENİ PARK: 75 parkı tamamlayarak hizmete açtık. Bu parkların 73’ünü belediye işçisinin üstün gayretleriyle tamamladık, böylece yapım maliyetlerini en aza indirdik.

 

SOSYAL ve KÜLTÜREL PROJELER

Başkan Enver Demirel, yapısal projelerin yanı sıra sosyal-kültürel birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, bu projelerin başında bu yıl 9.’uncusunu düzenledikleri Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nin geldiğini söyledi. Kurdukları aşeviyle engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi 1000 kişiye her gün 3 kap sıcak yemek servisi yaptıklarını kaydeden Demirel, “Nerde bir hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak oradayız” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı