Haymana?da Siyaset Alevlendi

Haymana?da Siyaset Alevlendi

Haymanada Belediye Başkan Aday adaylığına Aday adaylığını açıklayan Ankara İl Genel Meclis üyesi Özdemir Turgut Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu?nun aday adaylarına sözlerine sert çıktı

  Gazetemiz internet sitesinde yapılan Anket sonuçlarında Özdemir Turgut’un oylarının yüksek çıkması Haymana Belediye Başkanın basın toplantısı ile söylediği sözler ile Haymanada siyasetti hareketlendirdi. Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu geçtiğimiz hafta rakiplerine hitaben “Yüreğiniz yetiyorsa, gelin kamuoyu anketini Haymana’da, Yenice’de, Yurtbeyli’de, Sebilibağla’da yapalım, yüreğiniz yetiyorsa buyurun!... Siz çıkarsanız sizi desteklerim.” Demişti.

Ak Parti Haymana Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir Turgut ise “Yüreğimiz yetiyor Sayın Başkan” diyerek cevap verdi. 

“Makamı İşgal Ediyor”

Gazeteci Beril Çuhadaroğlu’nun sorularını yanıtlayan Turgut  “Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu’nun 25 Haziran 2013 Salı günü yapmış olduğu sözde halk toplantısında, özelliklede şahsımı kast ederek %65 çıkmam nedeni ile bulunduğu ve işgal ettiği makama ve AK Parti geleneklerine yakışmayacak bir üslup ile hodri meydan çağrısı yaparak, yüreğiniz yetiyorsa; Haymana Merkez, Yenice, Yurtbeyli beldelerimizde ve Sebilibala köyümüzde anket yapalım. Sonucunda siz çıkarsanız, sizin yanınızda yer almazsam namerdim gibi ifadeler kullanmıştır. Elbette konu Haymana ve Haymana’nın geleceği olunca, yüreğimizin nelere yeteceğini bütün hemşehrilerimiz çok iyi bilir”dedi.

“Teşkilatları Hiç’e Sayıyor”

Turgut Başkanın hangi ruh hali içerisinde yaptığını ve kendisini AK Parti’ni Haymana’daki tek yetkili ve karar mercii olduğunu söylemesi, AK Partiye kimi isterse alacağını, kimi istemezse almayacağı gibi özelliklede bu konuda; İlçe Başkanımızı ve Teşkilatımızı hiçe sayarak büyük bir hezeyan içerisinde olduğunun umarım en kısa zamanda farkına varır” şeklinde konuştu.

“Hodri Meydan da ciddiyse  Ben hazırım”

Eğer “Hodri Meydan” çağrısında samimi ve ciddiyse kendisinin açıkladığı (Haymana Merkez, Yenice, Yurtbeyli Beldelerimizde ve Sebilibala Köyü) yerlerinde, istediği zaman her türlü kamuoyu araştırması ve ankete hazır olduğumu kaydeden Turgut “ Sayın Başkanın bu davetini karşılıksız bırakmayacağımı Haymanalı hemşehrilerimin bilmesini diler, saygılarımı sunarım...” dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli