Hilmi Özer Fena Terledi!

Hilmi Özer Fena Terledi!

AKP Etimesgut İlçe yönetimi 07 şubat’ta düzenledikleri basın açıklamasının ardından soruları cevapladı.

2009- 2014’ten beri bine yakın işçi çıkarıldı

Seçime ana kademe gençlik ve kadın kolları olarak hazır olduklarını ifade eden AKP Etimesgut İlçe Başkanı ve AKP  Hilmi Özer yaklaşan haziran seçimlerinin öneminden bahsederken Etimesgut Belediyesini ve MHP İlçe başkanı Mustafa Ulusoy’u eleştirdi. MHP Etimesgut ilçe başkanının AKP’yi haksız yere suçladığını söyleyen Özer Etimesgut’ta yönetimin MHP’de olduğunu ve 2009 ve 2014 seçimlerinden sonra 1000e yakın işçinin işten çıkarıldığını sözlerine ekledi. İşsizliğin önlenmesinde MHP’nin yeterli önlem almadığına vurguda bulunan Özer, Dünya Fuar ve Ticaret Merkezi’nin kapatılmasından Şeker-iş Sendikası ile ortak bir şekilde mahkemeye veren MHP’yi suçladı.

AKP’nin bölgede gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahseden Özer Türkiye’nin ‘ Ekonomisiyle, sağlığıyla, eğitimiyle, sanayisiyle dünyada gelişmişlik düzeyi en yüksek 20 devlet arasında 17. sırada yer aldığını’ ifade etti.

Kaçamak yanıtlar verdi

Açıklamadan sonra basın mensuplarının terleten sorularını yanıtlayan Özer, kaçamak yanıtlar verdi. Basının Etimesgut Belediyesi AKP meclis üyelerinin yeteri kadar muhalefet yapmadığı, şimdiye kadar kayda değer bir önergenin AKP meclis üyeleri tarafından neden verilmediği şeklindeki soruya ‘yapılması gerektiği noktalarda yapacağız’ diyerek cevap verdi. Özellikle imarla ilgili konularda AKP’nin muhalefet yapmamasında meclisin çoğunun esnaf ve inşaatçı kökenli olması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

İki özel hastanenin baskısı mı var?

Projesi çizilmiş halde olan 250 yatak kapasiteli devlet hastanesi için bakanlığın yer bulamamasını tapuda çıkan teknik bir soruna bağlayan Özer, Etimesgut’ta faaliyette olan iki özel hastanenin baskısının olup olmadığı sorusuna ise yanıtsız bırakarak 2015’te hastanenin temellerinin atılacağını beyan etti.

Etipark seçimler için propaganda aracı mıydı?

Şu anda metruk bir yapıya dönüşmüş olan Etpark İşmerkezi’nin seçimler için propaganda amaçlı bir proje olduğu yönündeki iddiaların yanlış olduğunu belirten Özer, MHP için ‘kendi eksikliklerini bile hükümete mal ediyor’ dedi. Özer Etimesgut’ta faaliyete geçmeyen ve Akyurt’a kaydırılan projenin akıbeti hakkında ise hiçbir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Kongre yemeğinden sonra sözlü ve fiziksel şiddet

AKP Seçim Kongresinden sonra Türkiye Şeker Fabrikalarının yemekhanesinde verilen yemekten sonra sözlü ve fiziksel şiddete maruz kaldığı şeklindeki iddialar için Özer her partide bu tarz gerginliklerin yaşanabileceğini belirterek olayı onayladı fakat ayrıntısına girmek istemedi ve ‘diğer partilerde sandalye fırlatılıyor’ dedi.

Özer, kendilerinin belli, gazetecilerle çalıştığı, verilen reklamları inkar ederek gazetecileri zor durumda bıraktıkları ve bunu bir politika olarak gerçekleştirdikleri şeklindeki söylemleri ise yalanladı.



Anahtar Kelimeler: Hilmi Özer Fena Terledi!

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı