Hizmet Ödüllerini Yaşar Verdi

Hizmet Ödüllerini Yaşar Verdi

?Ankara?ya Hizmet Etmek Onurdur? ?Başkent Ankara?ya Hizmet Ödülleri? Ankara Kulübü Derneği tarafından düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Milliyet Ankara köşe Yazarı Veli Sarıtoprak ve Haber Koordinatörü Ayhan Aydemir?e ödüllerini Yenimahal

  “Ankara’ya Hizmet Etmek Onurdur”

“Başkent Ankara’ya Hizmet Ödülleri” Ankara Kulübü Derneği tarafından düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Milliyet Ankara köşe Yazarı Veli Sarıtoprak ve Haber Koordinatörü Ayhan Aydemir’e ödüllerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi.

Ankara Marşı ilk kez söylendi

Ankara kulübü Derneği,  Devlet Resim Heykel Müzesi Salonu’nda Ankara’nın Başkent oluşunun 89.’uncu yılını kutladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarının verdiği Türk Halk Müziği konseri ile başlayan tören Ankara Seğmenleri’nin nefes kesen gösterileri ile devam etti.  Opera Sanatçısı İpek Böler’in bestelediği ve “Ankara’ya borcumdu” dediği Ankara Marşı da ilk kez söylendi.

Yaşar iki ödül birden verdi

Geceye katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin başkentinin ilelebet Ankara olacağını belirterek, “Sivil toplum örgütlerine çok büyük görevler düşüyor. Ankaralılar birlik olup çalışmalılar. Doğduğumuz yeri nasıl ki unutmuyorsak doyduğumuz yerin sorunlarına da sahip çıkmalıyız. Bu amaçla Yenimahalle Belediyesi’ne hizmet etmekten onur duyuyorum” dedi. Ankara Kulübü’nün ilerleyen günlerde daha geniş bir alana sahip olacağını hatırlatan Yaşar, “Kulübümüze, Seğmenlerimize hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

Yaşar, konuşmasının ardından Milliyet Ankara Köşe yazarı ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’a “Hizmette Başarılı Sivil Toplum Örgütü” plaketini verdi. Sivil toplum kuruluşlarının Ankara için çok önemli olduğunu belirten Sarıtoprak,  “Bu ödülü böyle değerli bir dernekten almak onur verici” dedi. Milliyet Ankara Haber Koordinatörü Ayhan Aydemir ise “Yazılı Basın-Gazetecilik” alanında yapmış olduğu katkılardan dolayı “Ankara Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. Aydemir adına ödülünü Başkan Yaşar’ın elinden Gizem Karakış aldı.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı