?Hizmetin TİRYAKİ?si?

?Hizmetin TİRYAKİ?si?

Ankaralıların merakla beklediği Peçenek Mesire Alanı düzenlenen törenle açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki?nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin,

 400 dönüm üzerine kurulan Peçenek Mesire Alanı, piknik yapmak isteyen Ankaralıların yeni durağı olarak göze çarpıyor. 300 araç kapasiteli otopark, 300 kamelya ve 300 barbeküsüyle ziyaretçilerini ağırlayan Peçenek Mesire Alanı, 5 farklı çocuk oyun sahası ve spor sahalarıyla da beğeni topluyor.Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin yaptığı açılış konuşmasında, klasik belediyecilik anlayışının Türkiye’de son bulduğunu dile getirdi. Altındağ Belediyesi’nin halkın ihtiyaçlarına cevap veren ve yaşam şartlarını kolaylaştıran belediyecilik anlayışına örnek oluşturduğunu söyleyen Şahin, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi “Hizmetin Tiryaki’si” olarak değerlendirdi.

 

Tiryaki: “Altındağ sadece fiziken değil zihnen de değişiyor”

 

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 400 dönüm arazi üzerine kurulan Peçenek Mesire Alanı’nın Ankaralı vatandaşların doğayla iç içe, huzurlu vakit geçirebilmeleri için açıldığını söyleyerek yeşil alanlara verdiği önemin altını çizdi. Yeşil alanların çoğaltılması ve kaliteli alanlara dönüştürülmesiyle buralarda ikamet eden insanların daha iyi yaşam koşullarına ulaşacağını kaydeden Başkan Tiryaki, Altındağ’ın sadece fiziksel olarak değil zihnen de değiştiğini vurguladı. Peçenek Mesire Alanı’nın gürültüden ve stresten uzak, tertemiz havasıyla piknik yapmak isteyen Ankaralıların yeni adresi olacağına dikkat çeken Tiryaki: “Peçenek Mesire Alanı, 5–6 yıl sonra yetişecek ağaçlarla bambaşka bir görünüm kazanacak. İnsanlar nefes almak için buraya gelecek.” dedi.

 

Bosna-Hersek Visoko Belediye Başkanı Amra Babic ise “Türk halkı böyle bir hükümete, Altındağlı vatandaşlar ise böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslı. Altındağlılar, Başkan Veysel Tiryaki’ye sahip çıkmalı ve onu korumalılar.” diye konuştu.

 

Peçenek Mesire Alanı’na yoğun ilgi

 

Peçenek Mesire Alanı’nın açılışına büyük ilgi gösteren yüzlerce Altındağlı, hem bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı hem de piknik yapmanın keyfini çıkardı. Çocuklar parklarda doyasıya oynarken büyükler ise stresten uzak bir gün yaşadı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli