HUDER KIZILCAHAMAM´DA BULUŞTU

HUDER KIZILCAHAMAM´DA BULUŞTU

Hukuki Araştırma Derneği (HUDER)´in istişare ve teşkilat buluşması toplantısı sona erdi. 12 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 10:00´da Kızılcahamam Patalya Otelde başlayan ”HUDER” İstişare ve Teşkilat buluşması toplantısının açılış konuşmasını HUDER” genel b

Kaya konuşmasında “HUDER´in çalışması toplumun barış ve huzur için devletimizin milletimizin birliği için hizmet etmiş ve hizmet edecektir. Toplumsal sorunların herkes den önce tespit edip çözüm bulduğu sivil toplum örgütüdür. “”HUDER” hiçbir siyasi düşüncenin organizasyonu olmamıştır” diyen Kaya Fetö yapılmasına değindi.

Buluşmanın birinci gününde Kızılcahamam´a gelen Hukuki Araştırma Derneği (HUDER) üyelerine Kızılcahamam Belediyesi Jeopark Koordinasyon merkezi sorumlusu Ali İhsan Kayabaşıoğlu eşliğinde Kızılcahamam gezisi düzenlendi. Soğuksu Milli Parkından başlayan gezi, Kızılcahamam Belediyesi 100. Yıl Eğitimci Nuray Yeşil Müzesi ve Şehit anıt ağacı ziyareti gerçekleştirildi.

Toplantının ikinci gününde Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney Kızılcahamam Patalya Otelde düzenlenen Hukuki Araştırma Derneği (HUDER)´in İstişare toplantısına katıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak´ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda 15 Temmuz gecesi Fetö darbe girişiminde yaşadıklarını anlatan Harun Kodalak terör örgütleri ve Fetö ile mücadele konularına değindi. Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Muhittin Güney ile görüşen Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak´a Başkan Muhittin Güney, Kızılcahamam yöresel ürünlerinden olaşan hediye sepeti ve kendisinin kaleme aldığı Ömer B. Hattap kitabını hediye etti.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, Hukuki Araştırma Derneği (HUDER) üyelerinin Kızılcahamam´da yapmış oldukları iki günlük toplantı sürecinde iyi vakit geçirdiklerini umut ettiklerini söyleyerek üyelere de Kızılcahamam´ın tanıtım broşürleri ve yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketlerini takdim etti.



Anahtar Kelimeler: HUDER KIZILCAHAMAM BULUŞTU

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli