Huzur Ekibi Korku Saçıyor

Huzur Ekibi Korku Saçıyor

Keçiören Belediye´sinde yaklaşık bir ay önce belediye çalışanlarının pala ve pompalı tüfeğin kullanıldığı bir kavgada bir kişi ağır yaralanmış, bir kişi de tutuklanmıştı. Olayla ilgili soruşturma açılırken konuyla ilgili yeni iddialar dolaşıyor

Huzur ekibini kim destekliyor?

Daha önce Keçiören Belediyesi tarafından kurulduğu iddia edilen, A Takımı olarak adlandırılan bir eylem grubu oluşturulmuş, bu ekip Ovacık mahallesinde bir cinayete karışmıştı. A Takımının pazar yerlerinde güvenliği sağlamak adına terör estirdikleri de duyumlar arasında yer alıyor. Şimdi ise ‘Huzur Takımı´ diye adlandırılan yeni bir ekip oluşturulduğu gelen bilgiler arasında. Ekibin kendi ahlaki değerleri doğrultusunda parklarda el ele tutuşan çiftleri rahatsız etmesi, giyim kuşama karışması, hatta bir gencin dövülmesine varan müdahaleleri nedeniyle bölge sakinleri tarafından ‘Huzursuzluk Ekibi´ olarak adlandırılıyor. Yasal olarak bu tür görev ve yetkiye sahip olmayan bu ekibin belediye başkanı tarafından desteklendiği ve hatta görevlendirdiği söyleniyor.

Belediye çalışanları neden pala bulunduruyor? Pompalı tüfeğin polis kayıtlarına geçmediği iddiası..

Pompalı tüfek ve palanın kullanıldığı olay ise şöyle gerçekleşiyor: huzur takımı belediye başkanlığı resmi park alanına sivil araçla girmek istemiş ancak güvenlik görevlileri izin vermesi üzerine çıkan kavga da güvenlik görevlilerini dövmüşlerdir. Güvenlik görevlilerinden Birol Delikaya isimli güvenlik görevlisi, eline geçirdiği palayla kendisini dövenlerden birisini başından ağır şekilde yaralamıştır. Olay esnasında kullanılan pala kırılarak sapı yere düşmüştür.  Güvenlik görevlisi, bunun üzerine kendisini korumak için belediyenin içinde saklanmış, huzur takımının üyeleri, araçlarında taşıdıkları pompalı tüfeği alıp, odalarda arkadaşlarını yaralayan güvenlik görevlisinin aramaya başlamıştır. Bu arada duruma polis müdahale ederek, suç aletlerine el koymuş ve konu yargıya intikal etmiştir. Fakat edindiğimiz başka bir bilgi ise pompalı tüfeğin polis kayıtlarına geçmediği yönünde. Adının Kamil olduğu bildirilen şahıs hastanede tedavi altına alınırken, Birol isimli görevli de polis tarafından tutuklanmıştır. Güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemeye alan polisin soruşturması devam etmektedir.



Anahtar Kelimeler: Huzur Ekibi Korku Saçıyor

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli