İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ETİ-KART GELİYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ETİ-KART GELİYOR

Etimesgut Belediyesi, ihtiyaç sahipleri için eti-kart projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine Eti-kart verilecek. Eti-kart sahiplerinin hesaplarına yılda ihtiyaç derecelerine göre para yüklenecek. İhtiyaç sahipleri, Eti-kartlarına

PROTOKOL İMZALANDI
Proje için Etimesgut Belediyesi ile Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Protokolü imzalayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eti-Kart´ın seçim vaadleri arasında yer aldığını hatırlatarak, "Şimdi bu projemizi uygulamaya geçiriyoruz. Artık ihtiyaç sahiplerimize gıda yardımı yapmak yerine onlara Eti-Kart vereceğiz. Vatandaşlarımız Eti-kartlarını kullanarak istedikleri yerden alışverişlerini yapabilecekler" dedi.

ETİ-KART KİMLERE VERİLECEK?
Eti-Kart, ilçede ikamet eden gerçek ihtiyaç sahiplerine verilecek. İhtiyaç sahipleri belediyede oluşturulan komisyonca belirlenecek. Komisyon, Eti-Kart başvurusu yapan kişileri detaylı bir incelemeden geçirecek. Kaymakamlık, muhtarlıklar ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişareler yapılacak. Aile evinde ziyaret edilerek ihtiyaçları belirlenecek. Yapılan değerlendirmenin ardından ihtiyaç derecesi tespit edilecek.