?İkizce?ye hayırlı olsun?

?İkizce?ye hayırlı olsun?

Gölbaşı Belediyesi`nin her mahalleye Kültür Merkezi Projesi kapsamında İkizce Mahallesine yapılan kültür merkezi de törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, merkezin İkizce?ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

 Gölbaşı Belediyesi tarafından her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında İkizce Mahallesi de kültür merkezine kavuştu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, proje kapsamında bu yıl beşinci kültür merkezini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

İkizce Kültür Merkezi’nin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2009’tan bu yana, hizmet götürebilmek adına, adeta zamanla yarıştıklarını söyledi. Gölbaşılıların her şeyin en iyisini hak ettiğini bildiren Başkan Odabaşı, özetle şunları söyledi:

“GÖLBAŞI HIZLA GELİŞİYOR”
”İlçemizi, hayallerin de bir atım ötesine taşıyabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Yüce Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle, Gölbaşımızın daha yaşanabilir bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağladık. 47 mahallemizden biri olan İkizce’de de özverili çalışmalara imza attık. Yeni yollar açtık, asfaltlama çalışmaları yaptık ve mezarlığımıza kilitli parke taşı döşedik. Şimdi de söz verdiğimiz kültür merkezi hizmetini açmak için bir araya geldik. İkizceli’lerin mahalle kültürünü yaşatacakları, düğünlerinde, cenazelerinde, yemeklerinde ve tüm özel günlerinde güvenle kullanacakları, mahallemize yakışır 322 m2’lik bu güzel kültür merkezimizin açılışını hep birlikte yapıyoruz; hayırlı uğurlu olsun.”

KAYMAKAM CİNBİR DE KATILDI

Açılış konuşmalarının ardından Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir ve Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile törene katılanlar hep birlikte kültür merkezinin açılış kurdelesini kestiler.

Açılışa eski belediye başkanlarından Cevdet Kara, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davetlilere daha sonra yeni kültür merkezinde Gölbaşı Belediyesi tarafından yemek ikram edildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli