İKTİDAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İKTİDAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP Sincan İlçe danışma kurulu toplantısında Sincanın CHP için ne kadar önemli olduğu vurgusu yapılarak iktidar olmak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe başkanı Önder Ağdede; Sincan´da alınan her bir oyun Partimiz için ne kadar önemli olduğunun, Sincan da siyaset yapmanın da ne kadar zor olduğunu belirten Ağdede  Partililer olarak her türlü zorluğa göğüs gerip, omuz omuza, yılmadan, usanmadan, umutla, sevgiyle, hoşgörü ile çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Ağdede; Hedeflerimiz doğrultusunda seçildiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma temposu ile görevlerimizi layığı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz etkinlikler ile kısa süre içerisinde hem partililerimizden hem de yerel halktan olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Ağdede;Sincan´da Partimizi daha aktif hale getirmek, güçlü bir örgütlenme oluşturmak, partimizi, programımızı, görüşlerimizi yapılacak olan eylemler ve etkinlikler ile tanıtarak geniş tabanlara ulaşmak ve Sincan´dan alacağımız güçle partimizi iktidara taşımayı amaç edindiklerini vurguladı.

Türkiye Cumhuriyetin Değerlerine, Çanakkale Ruhuna Yeniden Dönecek.

Toplantıda konuşma yapan CHP İl Başkanı Adnan Keskin; 81 ilde eş zamanda TBMM Başkanlığı koltuğunda oturan kişiyi bütün il başkanları olarak basın önünde istifaya davet ettiklerini,  cumhuriyetin de meclis başkanı olamayacağını söyleyen Keskin, Sincan´ın bizim için önemi çok büyük olduğunu, sayın genel başkanımızın özellikle Ankara´da oy potansiyelinin yükselmesini istediği ilçelerden birisi de Sincan´ın olduğunu, Sincan´a yeni ilçe binası aldıklarını, Kızılcahamam, Beypazarı, Nallıhan, Gölbaşı ve Güdül, Pursaklar ve Bala İlçelerine ilçe binası aldıklarını, diğer ilçelerede alacaklarını dile getirdi.

 İnsanları oradan buradan diye ayıranların, insanlar ölürken nara atanların, sevinenlerin hepsi gidecek. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyetin temel değerlerine, Çanakkale ruhuna yeniden dönecek.  Türkiye Cumhuriyeti´nin başkenti Ankara´dır, bayrağı al yıldızlı bayraktır ve laik bir devlettir ve bunu herkese anlatacağız dedi.



Anahtar Kelimeler: İKTİDAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı