İl Yönetimi belediye Başkanlarını ziyaret etti

İl Yönetimi belediye Başkanlarını ziyaret etti

CHP Ankara İl Yönetimi, Başkan Zeki Alçın?ın öncülüğünde 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde rekor oyla seçilerek başkanlık koltuğuna oturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen?i ayrı ayrı ziyaret etti.

 Yenimahalle Belediye Başkanlığı ziyareti sırasında konuşan İl Başkanı Zeki Alçın, Yenimahalle’de yüksek bir oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Fethi Yaşar’ı tebrik ederek, “Yenimahalle’de rekor sayılacak oy ile seçimi kazandık. Ancak 1977’den beri, yüzde 31.5 olan oranı yüzde 43’e çıkartarak en yüksek oyu aldığımız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanamadık. Bu bizde üzüntü yarattı. AKP’nin seçimi kazanmak için ne planlar yaptığı malumdur.  Buna rağmen ve en çok asıldıkları ilçeden biri olan Yenimahalle’de kazanamadılar. Sayın Başkanın müthiş performansı onlara bu imkanı tanımadı. Bu nedenle İl Yönetimi olarak taktirlerimizi iletiyor ve ikinci döneminizde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

 MAMAK’A ÜZÜLDÜM.BÜTÇEMİZ AZALDI

 Belediye Başkanı Fethi Yaşar da konuşmasına  “İl yönetimine desteklerinden dolayı’’ teşekkür ederek başladı ve “Mamak’a çok üzüldüm. Orada iyi adayımız vardı. Seçimlerde oyunun kurallarını iyi oynamak gerekiyor. Seçim sonuçlarını masaya yatırarak, değerlendirmek ve çıkan sonuca göre önlemleri alarak önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimlerine ciddi hazırlanmak gerekiyor. Yatırımlarımızı doğru ve parti programına göre yaparak, halka hizmeti götürüyoruz. Bunu başarılı şekilde yaptığımız için sonucunu bu şekilde aldık. Bundan sonra da aynı program ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütçemiz geçen döneme göre azaldı. Daha verimli kullanarak bunu halka yansıtmayacağız’’ dedi.    

 ÇANKAYA BÜYÜKŞEHRİMİZ

 İl Yönetiminin ikinci durağı Çankaya Belediyesi oldu.  Alçın, bu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Çankaya’nın Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, “Çankaya’ya büyükşehir olarak bakıyoruz. Ankara Büyükşehir’i kazanıncaya kadar böyle bakacağız. Bu noktada size büyük görev düşüyor. Çankaya’da ciddi bir oy aldık. Başarılı bir çalışma yapıldı. Ancak bunu diğer ilçelere yansıtamadık. Bunun nedenlerini araştıracağız, buna göre yeniden planlama yapacağız’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

 HOŞ GELDİN MASALARINDA VATANDAŞA HİZMET. 124 MAHALLEDE HİZMET  OFİSLERİ OLACAK
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de, Çankaya’da ciddi bir çalışma yaparak, halkın taktirini kazanacaklarını ve bu çalışmaları Ankara genelinde hissettireceklerini belirterek, “Hoş geldin masaları kuracağız. Buraya gelen Çankayalıların işlerini takip edeceğiz ve çayını içerken işini çözeceğiz. Vatandaş günlerce bekletilmeyecek, işlerini bir günde, bir saatte çözerek göndereceğiz. Halkın içinde olacağım. Böyle söz verdim. Bunu yerine getireceğim. 124 mahallede çalışma ofislerimiz olacak. İşler tek merkezden değil buralardaki ofisler marifetiyle çalışmalarımızı kolaylaştıracağız. İmar için gelenler artık günlerce beklemeyecek. Anında çözülecek ve vatandaş işini halletmiş olarak mutlu dönecek. Tüm çalışanlar, güler yüzle, vatandaşın işini çözen yaklaşımla hizmet verecek’’ ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli