İLK KONGRE ÇANKAYA´DAN

İLK KONGRE ÇANKAYA´DAN

İyi Parti Çankaya İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresinde açılış konuşmasını yapan Başkan Av. Dilşat Erdil Ülkemizin bütün cepheleri kuşatılmış durumda teröre, işsizliğe, açlığa, yolsuzluğa, yoksulluğa, kötülüklere mahkûm edildiğini vurguladı.

Yapılan kongreye Genel Başkan yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Erdem, Şenol Bal,İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan , ilçe başkanları, Parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Erdil Ankara´da ilçeler arasında ilk olmanın verdiği´ haklı gururu yaşadığından´´ dolayı ilçe teşkilatlanmasına teşekkür etti. Milliyetçilerin, vatan sevdalıların, Atatürkçülerin bir arada bulunduğu bütünleyici bir parti olmaktan kıvanç duyduğunu belirtti.

Erdil, Genel Başkanımızın işaret ettiği ilk kilometre taşını burada atmış bulunmaktayız. Çankaya da bugün yakacağımız çoban ateşiyle milyonlara güven ve cesaret aşılayacağız. Ülkemizin bütün cepheleri kuşatılmış durumda teröre, işsizliğe, açlığa, yolsuzluğa, yoksulluğa, kötülüklere mahkûm edilmek istenen aziz Türk milletini yeniden ayağa kaldırmak için kutlu bir yürüyüşü başlatıyoruz dedi.

Erdil, Çankaya dan yayılacak bu başarının önce Başkenti sonra Türkiye´yi saracağını ve sonunda ise iyilerin kazanacağını vurguladı. Gecemizi gündüzümüze katarak milletimiz için çaba sarf etmekteyiz bunun neticesi olarak da Ankara´da ilk kongre yapan ilçe olduk her şey halkımız için kongremizin ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diledi.

BİZ ÜLKE SEVDALILARIYIZ

 İyi Parti Ankara İl başkanı Dr. Mesut Özarslan; Yaptığı konuşmada çok kısa zaman içersinde il başkanlığını açarak teşkilatlanma konusunda çok yol kat ettiklerini belirten Özarslan 25 ilçe binasının açılışını yaparak sahaya indiklerini ve hedeflerinin Sayın Genel Başkan meral Akşeneri cumhurbaşkanı yaparak ve iktidar olmak olduğunu belirtti. Özarslan sözlerine şu şekilde devam etti: Bizler ne sağcıyız ne solcuyuz ne aleviyiz nede sünniyiz bizler vatan sevdalılarıyız. Bildiğiniz üzere ülkemiz çok sıkıntılı bir süreç geçirmekte insanımız zor durumda bir çıkış yolu aramakta işte biz o çıkış yoluyuz. Eğitim, bilim sistemi ve işsizlik gibi büyük sıkıntılarımız var bunları gidermek ve refah seviyesini yükseltmek için buradayız dedi.

Özarslan, Afrine başlatılan operasyonun arkasındayız ama durumu buraya kadar getirirken neredeydiniz diye sormak istiyorum 2013-14 senelerinde Salih Müslim ile anlaşma yapan habur da bizim savcımızı rezil eden kimlerdi. Biz bunları hep önceden söyledik ama siz dinlemediniz biz Afrin harekâtına karşı olmadıklarını söyledi.

Bir cesur kadın çıktı dedi ki artık yeter söz milletindir.

İyi Parti siyasi işlerinden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Şenol Bal öenmli noktalra değinerek.´´ Her gün toprağa evlatlarımızı veriyoruz acımız çok büyük Afrine müdahale edilmesini biz daha önceden söyledik geç kalınmış bir operasyon iyice bataklık olduktan sonra girildi. Türk silahlı kuvvetlerimizin arkasındayız. İyi Parti Milletimizi ayağa kalkmak durumundadır. Bu aslında bir kuvayi milliye hareketidir her türlü engellemelere karşı uzun yıllardır demokrasi ve hukuk mücadelesi verdik bu davada meral Akşener hanımın yanındayız. Ülkenin geleceği için bir şeyler yapmak isteyen herkese kapımız açıktır.

haber : ibrahim şahin



Anahtar Kelimeler: KONGRE ÇANKAYA

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı