İnşaat Müteahhitleri Baki Çelen İle Devam Dedi

İnşaat Müteahhitleri Baki Çelen İle Devam Dedi

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Baki Çelen güven tazeleyerek yeniden Dernek Başkanlığı’na seçildi.

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin, geçtiğimiz hafta sonu yapılan 9. Olağan Genel Kurulu, 2 adaylı yarışa sahne oldu. Mevcut Başkan Baki Çelen 240 oy alarak yeniden Dernek Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi. Karşısındaki aday Şakir Tavan ise 183 oy aldı.

SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ

 Etimesgut Kent Konseyi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurula Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi, MHP İlçe Başkanı Hacı Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Halil Hotaman, CHP İlçe Başkanı Onur Öktem  katıldılar.

 BAKİ ÇELEN: CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

  Divan Başkanlığı’na ANİMDER Eski Başkanlarından Tuncay Tekay’ın seçildiği Genel Kurulda Ali Taşkın ile Aydemir Tarım katip üyeliklere seçildiler. Derneğin 3 yıllık faaliyetlerinin oy çokluğu ile kabul edildiği Genel Kurul’da bir konuşma yapan Etimesgut İnşaat Müteahhitlere Derneği Başkanı Baki Çelen, inşaat sektörünün bugün zor günlerden geçtiğini ve Etimesgut’ta durma noktasına geldiğini belirtirken “2005 yılında kurmuş olduğumuz derneğimizin yaşaması için, üyele-rimizin, inşaat müteahhitlerimizin sorunlarına çözüm getirebilmek için bugüne kadar canla başla çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Baki Çelen, 9. Olağan Genel Kurulun başta Ankara olmak üzere Etimesgut’a ve dernek üyelerine hayırlar getirmesini dilerken “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda hiç kimseyi ayırt etmeden çalıştık, büyük, küçük demeden hizmet ettik dedi.

TELLİOĞLU: İNŞAAT SEKTÖRÜ ZOR DURUMDA

  İnşaat Müteahhitleri Konfederas-yonu Başkanı Tahir Tellioğlu ise  kongrede yaptığı konuşmasında inşaat sektörünün zor günler yaşadığını söylerken alınan inşaat ruhsatları sayısından bunu herkesin anlayabileceğini söyledi. Tellioğlu, yaptığı konuşmasında “Bugün maalesef inşaat sektörü toptanda da yok olma sorunuyla karşı karşıya. Şu anda yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması diye bir kanun çıktı. İçişleri Bakanlığı ve Belediyeler arasındaki sistem uyumsuzluğu nedeniyle kanun ertelendi. Kentsel Dönüşümle ilgili ikinci bir müteahhitlik tanımlaması yapıldı. Bu da ayrı bir fecaat. Biz Türkiye’nin en ücra köşesinden ekonomiye, istihdama can veren, yön veren sektörüz. Günlük yasa çıkarmak ve uygulamak ülke ve sektör olarak bizim sorunlarımızı dün çözemediği gibi bugün de çözmez ve sorunlarımızı çoğaltır. Bizler, küçük olsun benim olsun anlayışından kurtulmamız lazım” açıklamasında bulundu.

 Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, inşaat müteahhitlerine yönelik yaptığı konuşmasında, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin kuruluşunda bu yana görev yapanların en iyisini yapma gayreti içinde olduklarını belirtirken yapılacak olan genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

 YÖNETİM KURULU

  Başkan: Baki Çelen Yönetim (asil): Yunus Özdoğan, Murat Çepel, Fethi Keskin, Adem Yılmaz (Çorumlu), Abdullah Evcümen, Erdal Güngör, Hüseyin Koca, Enis Alır, Muharrem Yılmaz, Emre Aykut, Ziya Beker, Dikmen Güler, Adem Yılmaz (Yozgatlı), Sait Çakan, Emrah Aslankan, İsmail Orhan, Mehmet Güney



Anahtar Kelimeler: İnşaat Müteahhitleri Çelen Devam

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli