İrfan Çinkaya Güven Tazeledi.

İrfan Çinkaya Güven Tazeledi.

Hurdacılar esnaf odası başkanı Çinkaya Ülke Ekonomisine ve çevreye büyük kazanımlar sağlayan geri dönüşümcüler olarak sorunlarımızın çözümü ve taleplerimizin karşılanması noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Ankara Hurdacılar esnaf odası başkanı İrfan Çinkaya Ülke Ekonomisine ve çevreye büyük kazanımlar sağlayan geri dönüşümcüler olarak sorunlarımızın çözümü ve taleplerimizin karşılanması noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Ankara Hurdacılar Esnaf Odası olağan genel kurul toplantısına divan başkanlığına seçilen ANKESOB başkanı Mehmet Yiğiner Oda Başkanları Çok sayıda Oda üyeleri katılım sağladılar.

Çinkaya geri kazanımın sağlandığı her atık ülkemiz için bir katma değerdir. Ülke ekonomisine ve çevreye büyük kazanımlar sağlayan geri dönüşümcüler olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde harekat edersek tüm zorlukları aşarız. Oda olarak da sorunlarınızın çözümü taleplerinizin karşılanması noktasında var gücümüzle devam edeceklerini söyledi.

Divan Başkanlığını ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner’in yaptığı genel kurulda; Yönetim ve Denetim Kurulu raporları, bilanço, gelir gider hesapları okunduktan sonra oybirliğiyle ibra edildi. 2 listeyle yapılan seçimede Mevcut Başkan İrfan Çinkaya, kullanılan geçerli oyların büyük çoğunluğunu alarak, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Genel kurulda yapılan seçimin ardından yeniden başkanlık görevini üstlenen İrfan Çinkaya yaptığı teşekkür konuşmasında, “Öncelikle, genel kurulumuza katılarak desteklerini esirgemeyen ve bizi tekrar bu göreve layık gören tüm esnafımıza şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına teşekkür ederim. Geri kazanımının sağlandığı her atık ülkemiz için bir katma değerdir. Ülke ekonomisine ve çevreye büyük miktarda kazanımlar sağlayan geri dönüşümcüler olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek tüm zorlukları aşarız. Oda yönetimi olarak yeni dönemde de sorunlarımızın çözümü, taleplerimizin karşılanması noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuz hepimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

İRFAN ÇİNKAYA BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM

Ankara Hurdacılar Esnaf Odası 44. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimde yeniden başkanlık görevini üstlenen İrfan Çinkaya başkanlığındaki yönetim belli oldu. Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: İrfan Çinkaya (Başkan), Serdar Güneş, Suat Şahin, Hamza Çinkaya, Cengiz Okur, Mehmet Şahin, Yasin Çelik. Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Mustafa Yiğit, Ali İhsan Aktürk, Barış Çinkaya.

 



Anahtar Kelimeler: İrfan Çinkaya Güven Tazeledi.

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu