İşadamlarından Akül!e Ziyaret

İşadamlarından Akül!e Ziyaret

Hayata geçirdiği marka projeleriyle Mamak´ı sanayici ve işadamları için bir çekim merkezi haline getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül´ü Mamaklı sanayici ve işadamları makamında ziyaret etti.

Akgül´ün makamında gerçekleşen ziyarete Mamaklı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin, Başkan Yardımcısı Şaban Ençetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Mamak´a yapılan yatırımlar ve hizmetler anısına Akgül´e teşekkür belgesi takdim eden Şaban Ençetin: “Mamak yaptığınız yatırımlarla cazibe merkezi haline geldi. Gecekondu ve çöplük imajından kurtulan Mamak sanayici ve işadamları için cazibe merkezi oldu. Mamaklı sanayici ve işadamları olarak bu teşekkür belgesini sizlere takdim ediyoruz” dedi. Mamaklı sanayici ve işadamlarının istihdam ve dönüşüm için ilçeye önemli katkılar sunduğunu dile getiren Akgül: “Özel sektörün istihdam ve dönüşüm açısından ilçemize büyük katkıları bulunuyor. Bu nedenle İlçemizde yatırım yapmak isteyen sanayici, işadamı ve müteşebbislere her zaman destek oluyoruz” dedi.

 Altın Petek Besin Üretim ihtiyaç sahipleri için 10 adet tekerlekli sandalye bağışladı

Ziyarette ülkemizde en fazla bal ihracı gerçekleştiren Mamaklı sanayicilerden Şaban Ençetin Başkan Akgül´e yaptığı hizmetler için teşekkür ederek şu şekilde konuştu: “Altın Petek Besin Üretim Sanayi olarak sizin de desteğinizle istihdama ve ihracata katkıda bulunuyoruz. Sanayici ve işadamları için bürokrasinin desteği ve projeleri çok önemlidir. Bizleri desteğinizden mahrum bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Mamak´ın tarihinde ilk defa yapılan yatırımlarla birlikte ilçemizin çehresi de değişti. Yalnızca projeleriniz değil başkanım hasta ve engelli vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarınızı da yakından takip ediyoruz. Bu manada ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere belediyemize 10 adet tekerlekli sandalye bağışlamak istiyoruz” dedi. Mamak´ta yaşanan dönüşümü yalnızca fiziki alanlarla sınırlamadıklarını dile getiren Akgül sosyal değişim ve dönüşüme yönelik hizmetlerinde devam ettiğini dile getirdi.

Desteğinizi her an yanımızda hissediyoruz

Ziyarette Mamak´ta yapılan yatırımları ve dönüşümü değerlendiren Mamaklı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin: “Başkanım Mamak Başkent´te en hızlı değişen ve gelişen ilçelerden birisi haline geldi. Bu manada bizler belediyemizin yaptığı yatırımları ve projeleri büyük bir heyecanla takip ediyoruz. Mamak sizinle bir çok ilke imza attı; bölgemizde bu yatırımlarla birlikte istihdam da yükseldi” dedi.



Anahtar Kelimeler: İşadamlarından Akül Ziyaret

Ankara

23.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:52
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:42
  • YATSI 21:08
  • Salı 23.1 ° / 9.1 ° false
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli