İŞTE GENÇ DİNAMİK BİR ADAY

İŞTE GENÇ  DİNAMİK  BİR  ADAY

Aday adaylarının bir bir boy gösterdiği Mamak CHP de son günlerde adından sık sık söz ettiren Cem Saklavcı?yı Mamak lı seçmenlere sorduk. Seçmenlerden edindiğimiz bilgilere göre Saklavcı genç dinamik çalışkan bir yapısı olduğunu dile getirdiler.

 Saklavcı’nın çalışmalarını uzun zamandır sürdürdüğünü dile getiren seçmenler ‘’ Cem  aday olmadan önce parti üyeleri ve Mamak da partinin önseçim delegeleri, kongre  delegeleri, kadın kolları, gençlik kolları , ilçe teşkilatı ve sivil toplum örgütlerine  ulaşarak  olumlu veya olumsuz fikirlerini değerlendirerek aday olduğunu belirttiler.

Cem Saklavcı 1979 Çorum Sungurlu doğumlu olup orta öğretimini Çorum’da okuyan  Saklavcı Lise tahsilini Mamak’ta tamamladıktan sonra yurtdışında Mimarlık eğitimini bitirerek Mamak’ta hizmet veren Havalı Mimarlık Ltd Şrk’ hayatını idame ettirmektedir. Evli İki çocuk babası ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Mimar Cem Saklavcı bireysel ve  gurup çalışmalarını sürdürerek başarılı bir iş adamı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Belediyecilik halk’la kucaklaşmaktır

Cem  Saklavcı aday olma fikrini Mamak’lı on birbin partiliyi bizzat arıyarak fikirlerini sorduktan sonra çoğunluğunun görüşünün olumlu olması sebebi ile aday olmaya karar verdim.Telefonlarına ulaştığım Yaklaşık 11.000 bin kişinin 1791 kişi tarafsız olduğunu beyan ederken sadece 104 kişiden hayır yanıtı aldığını söyledi.

Saklavcı; ayrıca  bağımsız bir anket şirketinin yaptığı anket sonucunda %80  destek alan saklavcı  başarılı  şaibesiz halktan  genç ve dinamik bölgesinde ki iş adamları ve mesleğinde başarılı genç arkadaşlarla planlı, programlı  aynı zamanda mamak halkını kucaklayacak projelerin  üretildiği, çağın gereksinimine göre  bilişim ve teknolojiyi kullanarak arkadaşlarımla  Mustafa  Kemal Atatürkün gençliğe hitabesindeki   gençlik andı sözünü vermekten gurur duyduğunu belirten Saklavcı ‘’Halka gitmenin, halkça kucaklaşmanın adıdır belediyecilik’’ anlayışı ile Mamak’ta yaşayan çağdaş ve aydın halkın sesi olabilmek için  Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirtti

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı