İyi parti’de İstifalar sürüyor.

İyi parti’de İstifalar sürüyor.

İyi Parti Ayaş İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular.

İlçe Başkanı Birol Ataseven; 2017 yılında Büyük Türk Milletine yeni bir umut olmasıyla kurulan İYİ Partinin, Ayaş İlçe Başkanlığını faaliyete geçirdik. Kurucu İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bugüne kadar görevimizi ilk günkü heyecanla yerine getirdik.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Belediye Başkan adayımızı belirlemek amacıyla uzun süredir çalışma içindeydik. Hem ilçemize hem de partimize katkı sağlayacak, Ayaş’ın sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, geleceğe dönük projeleri olan, ilçemize katkı sağlayacak ve partimize yakışacak, Türk Milliyetçisi  adayımız olması için çaba sarf ettik. Bütün bu çalışmalar sonucunda adayımız olarak Avukat Durmuş İLHAN’ı belirledik. Adayımızın ilan edilmesini beklerken Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı tarafından, partimizin üyesi olmayan ve adaylık başvurusu bulunmayan, parti ilkeleri ile alakası olmayan, tasvip etmediğimiz, partimiz için zerre kadar katkısı ve emeği olmayan bir ismin aday olarak belirlendiği bize iletildi.” Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” deyiminden hareketle, aday gösterilecek ismi desteklemeyeceğimizi ilgili ve yetkili isimlere iletmemize rağmen bu taleplerimiz gerekçe sunulmadan karşılık bulmadı.

Son yapılan genel seçimlerde Ayaş’ta İYİ Parti’nin oyunu yüzde yüz artırdık. İlçe teşkilatımız hiç dikkate alınmadan ve görmezden gelinerek, ilçe teşkilatımıza adayımızın olup olmadığı sorulmadan, görüş alınmadan, hangi kriterlere göre aday yapıldığı belli olmayan, aday belirlenmesini, hepimizi yok saymak anlamına geldiğini düşünmekteyiz.

İyi Parti Ayaş İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak görevlerimizden ve parti üyeliğinden istifa ettiğimizi ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanlığında ilçemize ve teşkilatımıza desteğini esirgemeyen Mansur YAVAŞ’a desteğimizin tam olduğunu kamuoyuna saygıyla arz ederiz.      



Anahtar Kelimeler: parti’ İstifalar sürüyor.

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı