Kabine Değişikliği yapıldı işte Yeni Bakanlar

Kabine Değişikliği yapıldı işte Yeni Bakanlar

Kabine Değişikliği yapıldı işte Yeni Bakanlar Kabine Değişikliği Yapıldı 25 Aralık 2013. Başbakan Erdoğan?ın istifa eden ve belediye başkan adayı olan bakanlar yerine gelecek isimleri Cumhurbaşkanı Gül?ün onayına sundu.

Kabine değişikliği ne zaman diye merak eden okuyucularımız kabine değişikliği ile ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak mebpersonel.com adresinden takip edebilirsiniz. Kabine değişikliği başbakanın   3  bakanın istifasının ardından kabine değişikliği Başbakan Recep Tayip Erdoğan`nın sunmuş olduğu kabine değişikliği listesini sizlere aktaracağız.

 

 Erdoğan, kabinede yerel seçimlerde aday olacakları kesinleşen üç bakanın yanı sıra çok daha kapsamlı bir değişiklik yapacak. Kabinede değişecek bakan sayısının 10`un üzerine çıkabileceği belirtiliyor. Bu nedenle özellikle yolsuzluk operasyonu sonrasında emniyette "cemaatçi" olarak nitelenen polis şeflerinin görevden alınmasına paralellik taşıyacak yeni isimlerle oluşacak. Bakanlar Kurulu, "savaş kabinesi" diye isimlendiriliyor.

 

AKDOĞAN VE ALA SÜRPRİZİ

 

Erdoğan`ın, kabine içinde yer değişiklikleri yapması da yüksek olasılık olarak görülüyor. Erdoğan`ın yeni kabinede kendisine çok yakın isimler olan siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ya da Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala`ya yer verebileceği belirtiliyor. Daha önce partiye transferi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve cemaate karşı mesaj olarak algılanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş`un da bakan yapılabileceği ifade ediliyor

 

 

 Kabine değişikliği ile ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak mebpersonel.com ekibi olarak siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

 Adalet Bakanı - Bekir Bozdağ

Aile  ve  Sosyal  Politikalar Bakanı - Ayşenur İslam

AB Bakanı - Mevlüt Çavuşoğlu

Bilim Sanayi   ve  Teknoloji  Bakanı - Fikri Işık

Çevre  ve  Şehircilik  Bakanı -İdris Güllüce

Ekonomi  Bakanı - Nihat Zeybekçi

Gençlik  Ve  Spor  Bakanı - Akif Çağatay Kılıç

İçişleri Bakanı - Efkan Ala



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli