KADIN KOLLARI EMİN ELLERDE

KADIN KOLLARI EMİN ELLERDE

Ak Parti Sincan Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde istikrarı devam ettirdi. Kadın Kolları Başkanlığına Nigar Koca, yeniden seçildi. Koca Sincan Kadınları 15 Temmuz da memleketi için her şeyi yapabileceğini göstermiştir ve geleceğine de sahip çıkacaktır d

Yapılan Kongreye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve Parti üyeleri katıldı.

Nigar Koca, Türkiye genelinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın işaret ettiği şekilde gözden geçirme, değişim ve yenileme amaçlı kongremizi gerçekleştiriyoruz. Yıllardır AK Parti bünyesinde çeşitli görevleri yaptım ve devam etmekte olduğum kadın kolları başkanlığı görevinde olmaktan dolayı mutluyum. 24 Mart 2019 yerel seçimleri ve 3 Mart 2019 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde Sincan kadın kolları olarak çalışmalara başladık. Sincan kadınları 15 Temmuz da memleketi için her şeyi yapabileceğini göstermiştir. Bizler bu ülkenin kadınları olarak AK Partimize ve memleketimize evde, işte ve siyaset meclisinde sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz dedi.

FEDAKÂR KADINLARIMIZ

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun yaptığı konuşmada Kadınlarımızın hem hayatta hem de siyasette önemli olduklarını söyledi. Arslanargun: Biz yeni Türkiye diyebiliyorsak bunda en büyük katkı kadınlarımızındır. Kurtuluş savaşında bebeklerinin üstünden örtüyü alıp silahların üstüne örten kadınların torunlarıyla birlikte siyaset yapmaktan onur duyuyorum.dedi.

SİYASETTE ÖNÜMÜZÜ AÇAN BİR LİDERİMİZ VAR

Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam görevlerin gelip geçici olduğunu Partiye bağımlılığın her zaman devam ettiğini vurguladı. Sözlerine şu şekilde devam eden Çam:  Merve kavakçının dışarı diyerek meclisten atıldığı günü hatırlat istiyorum bende aynı zorlukları yaşadım.7 Haziran seçimlerinden sonra yemin eden başörtülü ilk milletvekili ben oldum siyasette önümüzü açan önemli bir liderimiz var.

haber: ibrahim şahin



Anahtar Kelimeler: KADIN KOLLARI EMİN ELLERDE

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı