Kadınlar Günde Değil, Kutlugün?de Buluştu

Kadınlar Günde Değil, Kutlugün?de Buluştu

Yenimahalle MHP adayı Devran Kutlugün Yenimahalleli kadınlar ile kahvaltıda buluştu. Kutlugün Yenimahalleli kadınlara meclis üyeliği teklif etti.

 MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün Karşıyaka Müzikhol Düğün Salonu’nda Yenimahalleli kadınları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa, MHP Kadın Kolları Başkanı Şennur Şenel, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara Milletvekilleri Özcan Yeniçeri ve Mustafa Erdem, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. .

Yaklaşık 2 bin kadının katıldığı kahvaltıda konuşan Devran Kutlugün kadınların hayatın içindeki önemine dikkat çekerek, “Kadın mutluysa toplum mutludur, kadın huzurluysa toplum huzurludur, kadın üretkense toplum üretkendir” dedi. Kadının siyaset alanında çok daha belirleyici rol alması gerekliliğini vurgulayan Devran Kutlugün, kadınların toplumda, siyasette ve elbette yönetimde hak ettikleri konumu almaları için her türlü mücadeleye var olduğunu vurguladı.

Mücadele edecek kadın istiyoruz

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün Yenimahalleli kadınlardan en az 20 kişilik kadın Belediye Meclis aday adayı listesi isteyerek, “Bunlardan bir kısmına mutlaka listemizde yer vereceğimizi bir taahhüt olarak burada sizlere ifade ediyorum. Ama bu liste kimi partilerdeki kadın kontenjanı listesi gibi olmasın. Gerçekten çalışacak, gerçekten kıyasıya mücadele edecek, gerçekten Yenimahalle Belediye Başkanlığını kazanmak azmiyle gecesini gündüzüne katacak isimler istiyorum” şeklinde konuştu.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ise kadınların Türk milliyetçiliği hareketinin kadın desteği ile taçlandırıldığını ifade ederek, “Kadınlarımızın eşsiz desteği herzaman gücümüze güç katmıştır. Binbir fedakarlıkla çalışmalara emek veren kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Devran Kutlugün’ü sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. 
Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

18.05.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:44
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli