Kahramankazan’ımızı Yeniliyoruz...

Kahramankazan’ımızı Yeniliyoruz...

Millet ittifakı meclis üyesi Selim Çırpanoğlu ilçemizin hak ettiği değere kavuşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Millet ittifakı meclis üyesi Selim Çırpanoğlu ilçemizin hak ettiği değere kavuşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Mansur YAVAŞ ile yaptığımız olumlu istişareler sonucu ilçemizin hak ettiği değere kavuşması için ön ayak olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Çırpanoğlu. ASKI Bölge Müdürlüğümüz ve ABB Kahramankazan Fen İşleri Şefliğimizle yürüttüğümüz çalışmalar ve ilgili genel müdürlük İle daire başkanlığımıza bağlı ekiplerce Kazan’ımızı ilmek ilmek asfaltlıyoruz, kanalını yapıyoruz, su sorunlarını çözüyoruz, altyapısını geleceğe hazırlıyoruz, çiftçimize destek oluyoruz, yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor, esnafımıza destek oluyoruz dedi.

Çırpanoğlu Büyükşehir ile yaptıkları istişareler sonucu çalışmaları şöyle

* Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığınca her yıl dağıtımını yaptığımız ‘’Yüzde 75’i Hibe’’ fide dağıtımımızı gösterişsiz, gürültüsüz gerçekleştirdik.

* İne Mahallesinde başlayan sıcak asfalt serimi çalışmasında sona gelinmiştir.

* Kısa süre içerisinde, yoğun kazalara neden olan Fethiye Mahallesi-Otoyol mevkii arası yol genişletme ve sıcak asfalt serimi yapılmaya başlanacaktır.

* Fevzi Çakmak, , Osmanlı, Onural Şeref Bozkurt caddeleri ve Örencik,İğmir mahallelerimizde sıcak asfalt serim çalışması başlatılacaktır.

* İmrendi Mahallemizde kanal altyapı ve su altyapı çalışmalarımız devam etmektedir.

* Fethiye Mahallesi kanalizasyon altyapı çalışmalarımız başlamıştır.

* İlçe merkezinde muhtelif cadde ve sokaklarda su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışmalarımız yapılmaktadır.

* İmrendi ve Fethiye mahallemizdeki çalışmaların biriminde Tekke Mahallesi ve farklı 8 Mahallemizde ASKI Kahramankazan Bölge Müdürlüğümüz ve ASKI Genel Müdürlüğü ekiplerince altyapı çalışmaları yapılacaktır.

* Kartlı su sayacı olan abonelerimizin mağdur olmaması ve mesai saatleri dışında da su yüklemesi yapabilmeleri için talebimiz neticesinde getirtilen SU MATİK cihazı ilçemize hayırlı olsun. (Merkezi bir noktada hizmet verecektir.)

Çırpanoğlu İlçemize hizmet gelmesi noktasında yoğun çaba gösteren Sn.Fazıl Köremezli ve CHP ve İYİ Parti Kahramankazan İlçe Başkanlarımız ile yönetimlerine, Kahramankazan Millet İttifakı Meclis Üyelerimize, Aski Kahramankazan Bölge Müdürümüze ve çalışanlarına, ABB Kahramankazan Fen İşleri Şefimiz ve çalışanlarına, çalışmalara katkılarından ve desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli