Tarih: 18.09.2013 17:41

KAMUDER, SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA?YI EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİ

Facebook Twitter Linked-in

 Bu yıl 5.si düzenlenen Yılın En İyileri ödül töreni, Ankara Sürmeli Otel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kamu-Der üyelerinin oyları ile belirlenen ve siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin dağıtıldığı törende; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “ Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi.

Ödülü Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna adına Sincan Belediye Başkan Yardımcısı Abdürrahim Çöloğlu aldı. Çöloğlu’na ödülü Kamu-Der Başkanı Cevdet Baştuğ takdim etti. Çöloğlu, Başkan Tuna adına Kamu-Der’ne teşekkür etti.

YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI: MUSTAFA TUNA

Göreve geldiği günden bu yana Sincan ve Sincanlı için büyük hizmetlere imza atan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya bir ödül de Kamu-Der’nden geldi.

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Tuna mutluluğunu şöyle ifade etti. “Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok değerli. Tüm Kamu-Der üyelerine çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya bundan sonrada aynı azim ve irade ile devam edeceğiz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —